VIDEO Trapas v Hlasu: Rytmus dostal do týmu opilou zpěvačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VIDEO Trapas v Hlasu: Rytmus dostal do týmu opilou zpěvačku!

Rytmus s opilou Simonou
Rytmus s opilou Simonou (TV Nova)

Soutěžící Simoně Fehérové nejspíš předčasně stoupla sláva do hlavy. Před zkouškou se svým koučem Rytmusem se posilnila pořádnou dávkou alkoholu, což rapera naštvalo a strhla se pěkná hádka. Bude ji to stát místo v Hlasu Česko Slovenska?

O Simonu se při castingu koučové přetahovali. Vedle Rytmuse o ni měla zájem Dara Rolins i Michal David. Fehérová si nakonec vybrala kontroverzního rappera a svůj postup nejspíš dostatečně zapila.

Na zkoušku dorazila opilá a Rytmusovi dokonce lhala do očí. „V té chvíli jsem měl pocit, že mi lže do huby, přišla opilá, měl jsem pocit, že pohrdá touto soutěží, že nerespektuje názory druhých a chovala se, jako kdyby vydala pět alb,“ pohoršoval se Rytmus, který o sobě tvrdí, že je abstinent. Jeho poradce Tomi Popovič dokonce vyžadoval dechovou zkoušku!

V nedělním souboji se Simona utká s Michalem Chrenkem. Jak se nakonec rozhodne Rytmus, u něhož to má tato soutěžící dost nahnuté?

Podívejte se na hádku Rytmuse se Simonou na videu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.