Výměna manželek: Máš kozy jako vozy, ale manželka má lepší! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Výměna manželek: Máš kozy jako vozy, ale manželka má lepší! +VIDEO

Michaela má kozy jako vozy, tvrdí Miloslav
Michaela má kozy jako vozy, tvrdí Miloslav (TV Nova)

Na televizní obrazovku se vrací reality show Výměna manželek. Pohled do soukromí českých domácností se opět neobejde bez pořádné dávky trapasů. Budou na natáčení déle vzpomínat v Mělníku, nebo v Příbrami?

O nejpikantnější pasáž první epizody se postará Michaela Sirotková, které se dočasně ubytuje u Miloslava Klubala, který si rád dopřeje alkohol. „Můj muž si ráda zajde na pivo. Upřednostňuje kamarády před rodinou,“ vzkázala své náhradnici jeho stávající manželka Vendula a dodala varování: „Doufám, že sis zabalila prášky na nervy, protože tady to bude fakt očistec!“



Michaela ale na Miloslavovi našla jeho lepší stránku a po příchodu z hospody se jej rozhodla svést. Odhalila se jen do spodního prádla a vyčkávala jej v bazénu s přáním, aby se s ní šel vykoupat.

„Pojď ke mně, prosím, prosím,“ žadonila Michaela a ukázala, že na své plnoštíhlé zadnici má jen tanga. Reakce Miloslava byla ale drsná: „Ty vole, nech toho! Máš kozy jak vozy, ty vole! Ale myslím, že moje manželka má mnohem lepší.“

„To je v pořádku, vždyť tak to má být,“ dodala zklamaně Michaela, jejíž manžel také nepředstavuje žádnou výhru. Dlouhodobě nezaměstnaný Tomáš se do práce rozhodně nehrne a nejraději by se nechal živit svou ženou.

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lepabrena
23. 3. 2012 • 22:19

Myslím, že se Nova k výměně manželek neměla vracet- to co předvedli, byl totální propadák- dvě dvojice absolutně buranských manželských párů až na jednu vyjímku nezaměstnaného manžela, navíc ještě silně obtloustlých- spíš by se všichni až na tu jednu vyjímku hodili do pořadu na Přimě- Jste to, co jíte- o zhubnutí. Byli absolutně nezajímaví a navíc hrozně vulgární. Tohle se vám v Nově vůbec nepovedlo!

reiner
23. 3. 2012 • 14:12

jen 20 000Kč? Dříve se prý předváděli za 50 000Kč. No, třeba se už také šetří.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.