Pomeje má vlastní Hospodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pomeje má vlastní Hospodu!

Jiří Pomeje má nový program.
Jiří Pomeje má nový program. (Frekvence 1)

Moderátor rádia Frekvence 1 Jiří Pomeje má vlastní Hospodu, překvapivě nejde o restauraci, ale zábavný pořad, který se odehraje živě v pražském klubu Retro.

Společně s kolegy Janou Knížkovou a Rudou z Ostravy vytvořili pro příznivce rádia Frekvence 1 program, který umožní setkat se s oblíbenými moderátory tváří v tvář. „Za tu dobu, co na Frekvenci 1 vysílám, jsme s věrnými posluchači vytvořili pouto, které nejspíš v éteru nemá obdoby. Sdělujeme si radosti i trápení a společně se snažíme najít nejlepší řešení. Jednou je vysílání veselé, jindy smutné nebo dokonce vypjaté, jako když se nám přímo z éteru podařilo zachránit muže, který se chtěl zabít,“ vzpomíná jeden z nejsilnějších zážitků Pomeje a dodává: „Naše povídání s posluchači přes telefon připomíná přátelské klábosení u piva a tak jsme se řekli proč to tak nezkusit.“

Na diváky Hospody Jirky Pomeje čeká interaktivní zábava. Zatímco první polovina pořadu bude patřit vyprávění moderátorů a veselým písničkám Rudy z Ostravy, druhá bude patřit dotazům diváků, focení a autogramiádě se všemi aktéry.

Nenechte si ujít – Hospoda Jirky Pomeje 24.3 od 15 hodin v klubu Retro, Francouzská 4, Praha 2.

Hospoda s Jirkou

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.