Novopečený tatínek Tomáš Řepka: V porodnici u syna i spí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Novopečený tatínek Tomáš Řepka: V porodnici u syna i spí!

Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka.
Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka. (Aha! – Marek Pátek)

Po jedenácti letech se stal znovu otcem a tak to s ním zacloumalo, že doslova kašle na celý svět, dokonce i na práci! Fotbalista a čerstvý tatínek Tomáš Řepka (37) sice nemohl být u porodu, ale pak už se od své partnerky Vlaďky Erbové (31) a syna Markuse ani nehnul. V porodnici dokonce i přespal!

Řepka se asi nemohl smířit s myšlenkou, že by ráno své dva poklady musel opustit a jet trénovat do Českých Budějovic. Přemluvil proto trenéra  Františka Cipra a v porodnici strávil i včerejší den.

Fotbalový obránce Českých Budějovic a dlouholetý kapitán Sparty Tomáš Řepka byl v pondělí přes všechnu radost trochu rozmrzelý. Nemohl být u porodu a většinu úterního dne měl strávit v Českých Budějovicích kvůli předzápasovému tréninku Dynama. „V úterý ráno ho čekám,“ sdělil nekompromisně trenér František Cipro (67).

Nakonec se ale projevil jako chápavý muž a umožnil Řepkovi, aby si svou novou rodinu mohl užívat plnými doušky. „Nakonec jsme se domluvili, že dorazí až v den zápasu v deset ráno a proti Jablonci v poháru už normálně nastoupí,“ sdělil Aha! českobudějovický kouč.

Řepka tak včera celý den poskakoval jen kolem své milé a svého malého »válečníka« (Markus = válečník). Jen kolem desáté dopolední na dvě hodiny odjel z porodnice. Když se vracel, z kapsy mu čouhala jen lahvička jogurtového nápoje. Asi aby se Vlaďka rychleji »rozjela« s kojením…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.