Poslanec Vysloužil: Odrodil si své dítě v autě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poslanec Vysloužil: Odrodil si své dítě v autě!

Fotografie
Fotografie (internal)

Poslanec Radim Vysloužil (30) zažil zřejmě v pondělí nejadrenalinovější zážitek svého života. Odrodil si svého potomka přímo v autě.

Když Vysloužilovi volala těhotná manželka Petra (30) na jednání Věcí veřejných, netušil, co ho čeká. Jakmile mu ale do sluchátka oznámila, že je dítě na cestě, politik všeho nechal a jel pro ženu, aby ji mohl odvézt do porodnice.

Jenže cestou do brandýské nemocnice Vysloužilova žena odhadla, že už to nevydrží, a tak poručila zastavit u benzínky. Vysloužil se ukázal jako muž činu a dítě na místě odrodil, ještě než dorazila přivolaná záchranka. „Bylo to velmi rychlé. Od zastavení na benzínce do samotného narození dcerky Barunky uplynula jen hodina,“ řekl poslanec deníku Aha!.

Porod zvládl na výbornou, maminka a děťátko jsou v pořádku. Vděčí za to nejspíš i předchozím zkušenostem. „Je to už naše druhé miminko, takže vím, jak co funguje. Ale žádné zkušenosti s rozením dětí nemám,“ přiznal. I proto se jak jemu tak ženě ulevilo, že vše dopadlo dobře. A potěšil je i fakt, že má malá Barunka »ideální míry«: 48 centimetrů a 3,5 kilo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.