Moderátor Evropy 2 pojede bojovat o zlato! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Moderátor Evropy 2 pojede bojovat o zlato!

Hvězda beatboxu En.dru
Hvězda beatboxu En.dru (Evropa 2)

Nejnovější posila rádia Evropa 2 a „hudební“ doprovod Karla Gotta Ondřej En.dru Havlík postoupil do světového finále soutěže beatboxerů.

Ondřej Havlík, který je zasvěceným více známý jako En.dru, patří na špici našich beatboxerů. Po tom, co na české i evropské scéně posbíral všechny myslitelné ceny, čeká ho nová výzva - Boss Loop Station World Championship, tedy světová soutěž, kde už tento pátek poměří své "hudební" síly s dalšími třinácti finalisty.

Pro všechny, kterým novotvar loopování nic neříká jen krátce - loopování nebo chcete-li looping je vytváření hudebních smyček, které se postupně nahrávají přímo před publikem pomocí elektronických efektů, či nástrojů, v případě En.drua pouze hlasem a pusou.

En.dru vystupuje sólo a nebo jako doprovod různých muzikantů – od Vojty Dyka, Dana Bárty až ke Karlovi Gottovi. Nezatracuje talentové soutěže, roku 2005 se stal finalistou soutěže Česko Slovensko má talent.

Jeho pořad Škola beatboXXu neboli Zvukees můžete pravidelně slyšet i v éteru rádia Evropa 2 v rámci programových bloků Afterparty a MaXXimum muziky. Součástí týmu rádia se En.dru stal letos v lednu. Společně s Petrem „Nastym“ Cerhou moderují také o víkendu od 8 do 12 hodin.

Patříte-li mezi příznivce nebo fanoušky tohoto českého umělce, držte mu palce!

Poslechněte si, jak En.dru s Nastym podali Erose Ramazzotiho

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.