Miroslav Kalousek přiznal Aha!: Rozvedl jsem se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Miroslav Kalousek přiznal Aha!: Rozvedl jsem se!

Snad poprvé a naposledy s manželkou ve společnosti: Kalouskovi před deseti lety.
Snad poprvé a naposledy s manželkou ve společnosti: Kalouskovi před deseti lety. (Aha! – Martin Pekárek, ČTK, ara)

Ministr financí Miroslav Kalousek (51, TOP 09) ukrýval choť Radku (54) velmi úspěšně před zraky veřejnosti. Pokaždé se vymluvil, že rodina nesouvisí s jeho politickou kariérou. Ve stejných tajnostech proběhl i jeho únorový rozvod! Až včera Aha! přiznal: »Ano, rozvedl jsem se!«

To, že je svobodný už pěknou řádku týdnů, nechtěl ministr nikde vytrubovat. A i když na to včera přišly Parlamentní listy, nebyl moc vstřícný.

„Ano, rozvodové stání proběhlo, rozsudek je platný. Chybí ještě pravomocná doložka,“ řekl Aha!. Když jsme se ale zeptali na důvod rozpadu manželství, okamžitě nás zarazil. „Dále to komentovat nebudu,“ prohlásil rázně a telefonát ukončil.

To, že nebyl v manželství s inženýrkou chemie Radkou spokojen, si ale cvrlikali vrabci na střechách. Rodinný dům v Bechyni ministr téměř nenavštěvoval, a když ano, tak ho štamgasti z hospody hodili do vody.

Ministr údajně už nějakou dobu bydlí v luxusním pražském hotelu. Nejlevnější pokoj stojí 3,5 tisíce korun za noc, nejdražší apartmá 47 tisíc korun!

Co řekl k rozdělení majetku?

Ministr financí není chudý muž. Zřejmě však už došlo k částečnému majetkovému vyrovnání a dohodě, protože rodinný dům v Bechyni, který s manželkou vlastnil, je už psaný pouze na dceru Radku a syna Petra.

„Dlouhá léta jsem podával majetková přiznání. Myslím si, že majetek, který máme s manželkou společný, je dost známý. A do toho, jak jsme si jej mezi sebou rozdělili, nikomu nic není,“ tvrdí.

Ostatní nemovitý majetek byl přepsán už dříve na syna Petra (22), jde o byt ve Strašnicích, byt ve Veleslavíně (polovina na manželku), a dokonce několik tisíc metrů čtverečních pozemku v jihočeské Bechyni.



Přečtěte si
jity
21. 3. 2012 • 12:32

třeba je ráda, že bude mít od něj klid. Co my víme, ona učí chemii na vysoké škole, tak se holka neztratí. Vypadá docela dobře, tak si třeba někoho najde.

8bc5
21. 3. 2012 • 09:54

Rozvod Kalouska je jeho osobní záležotost.Tak jak se chová v politice tak se asi chová i v privát.záležitostech.Každý konec manželství je prohra pro oba a je jedno kdo je v rozvod.stání vítěz.Z uvedeného je vidět,že spokojenost v manželství neni o bohatství ale o nečem zcela jiném.Někdo se z chyb poučí a někdo bude pokračovat ve svých vyšlapaných cestičkách.Politická moc asi ničí charaktery a ten kdo žádný nemá tak má totál.rozklad morál.hodot čeho jsme posled.dobou svědky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.