PROSTŘENO: Tomáš se dal na vaření, protože holky nestojí za nic! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO: Tomáš se dal na vaření, protože holky nestojí za nic! +VIDEO

Tomáš
Tomáš (TV Prima)

Plzeňské Prostřeno odstartuje Tomáš, který si vzal k srdci rady babičky, podle níž dnešní holky nestojí za nic. Obstojí jako kuchař?

Babička Tomášovi tvrdila, že se mu zkušenosti z vaření budou hodit, ale moc radosti jí asi neudělal. Velkolepě pojaté české menu u hostů příliš nezabodovalo. Tomáš měl přitom od počátku velké ambice: „Tohle menu by mělo vyhrát, protože v něm není nic cizího.“

Kuřecí maso v salátu i játrové knedlíčky byly podle Míši bez chuti. Tomáš navíc polévku uvařil z vepřového a vývar tak byl příliš tučný, což se nepozdávalo Martě.

Zásadní problém ovšem přišel až při konzumaci hlavního chodu. Tomáš dobře věděl, jak je kachna se špekovým knedlíkem a dvojím zelím sytá, proto si přichystal menší porci. Hostům ale dopřál pořádnou dávku.

„Docela mě mrzelo, že si naložil málo a nám nandal tolik, že jsme to nemohli sníst,“ postěžovala si Marta. Nebýt nedopečeného masa, možná by jejich talíře nezůstaly plné.

Nejvíce se Tomáš ale zapotil při přípravě palačinek, které zpočátku připomínaly spíše trhanec. Ve smažení se ale stačil před příchodem hostů zdokonalit.

Jak proběhne úvodní večer na Plzeňsku? Sledujte Prostřeno na Primě!

Tomášovy recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

1222700:gallery:true:true




Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.