Marián Labuda po propuštění z nemocnice: Málem jsem se udusil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marián Labuda po propuštění z nemocnice: Málem jsem se udusil!

Lékaři Labudovi důrazně doporučili, aby zhubl.
Lékaři Labudovi důrazně doporučili, aby zhubl. (Profimedia.cz)

Slovenský herec Marián Labuda (67) je už druhý den doma z nemocnice. Je mu daleko lépe, než před týdnem, kdy ho záchranka převezla do Národního ústavu srdečních a cévních chorob v Bratislavě. „Dusil jsem se, proto mě odvezli. Teď už jsem zdravý,“ řekl deníku Aha! Labuda.

Nebylo to prý poprvé, co měl slavný řidič Pávek z filmu Vesničko má středisková potíže s dýcháním. Poslední případ byl ale natolik vážný, že musel strávit šest dní na oddělení akutní kardiologie, kde podstoupil cévní zákrok.

„Odcházím živý a zdravý,“ hlásal při odjezdu domů Labuda, který v poslední době viditelně přibral. A právě nadváha je hlavní příčinou hercových problémů. „Lékař mu řekl, že musí zhubnout, protože si jinak strašně koleduje! Příště by takový kolaps nemusel přežít,“ říká zdroj z oddělení, na kterém Labuda ležel.

Už několik let herec bojuje s cukrovkou a vysokým krevním tlakem. Zatím prý nic pro to, aby se jeho stav zlepšil, neudělal. Snad svou životosprávu napraví dřív, než bude pozdě.



Přečtěte si
dwayne
18. 3. 2012 • 17:50

hillarko, dodělej si konečně základku, plácáš tady pátý přes devátý a odpovídáš někomu, ale přitom se tě nikdo, na nic neptal Vlezlý odpad syfilis hillaris podnikatelis!!!

elis3
18. 3. 2012 • 11:46

Ale já o něm píšu jako o hercovi, to co udělal, v tom ho samozřejmě neomlouvám, to jsi špatně pochopila.Taky mě tenkrát překvapilo, že mu to tak lehce prošlo. A o té dokonalosti, to je otázka, ptám se kdo je dokonalý?

madonna-madonna
18. 3. 2012 • 00:44

Ježiši elis3 čo tu trepeš o dokonalosti, Šak zabil dve ženy preboha a išiel hrať večer do divadla komediu ten má hrošiu kožu. To je fakt sila ten jeho charakter.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.