Olí z FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU: Oslavila narozeniny syna a zmizela! Reality show bude pokračovat beze změny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Olí z FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU: Oslavila narozeniny syna a zmizela! Reality show bude pokračovat beze změny!

Olina proívala s Honzou šťastné chvíle
Olina proívala s Honzou šťastné chvíle (TV Prima)

Úmrtí tragicky zesnulé Oliny Řebíčkové z reality show Farmář hledá ženu je pro příbuzné velkou záhadou. V sobotu oslavila narozeniny svého syna a o šest dní později ji policii našla mrtvou v autě.

Olí v reality show po boku farmáře Honzy Pokorného prožívala nejšťastnější období svého života. „Ráda bych změnila svůj život. Chtěla bych začít úplně znova s jiným partnerem od začátku,“ řekla plná naděje při natáčení. Dnes z jejich slov mrazí.

Rodina ji naposledy viděla v sobotu, když slavila narozeniny svého syna. „Klukovi poslala poslední pusinku a tím to skončilo,“ rozplakala se její sestra Blanka v Krimi zprávách na Primě. Olí po sobě zanechala dopis, který ovšem jejím tragickým úmyslům nenasvědčoval. „Napsala tam, že se loučí a že jde za kamarádkou Petruškou a že se o ni nemáme bát,“ pokračovala se slzami v očích Blanka.

Ve čtvrtek našla policie tělo Oliny v autě a vše nasvědčuje sebevraždě. Farmář Honza naznačil, že mohla mít psychické problémy, protože ji poznamenal předchozí vztah. „Vím, že měla problémy s partnerem, že tam probíhalo i fyzické násilí,“ řekl farmář hledající ženu.

Zdrcená je i moderátorka reality show Laďka Něrgešová: „Nechápu, co se mohlo stát, že si sáhla na život a nechala tady dva syny.“

Po úmrtí Olí byla budoucnost reality show Farmář hledá ženu nejistá. Televize Prima se nakonec s pozůstalými dohodla, že ji odvysílá v původním rozsahu a uctí tak památku tragicky zesnulé soutěžící.

Více o trágédii v pořadu Farmař hledá ženu se dočtete v pátečním vydání deníku Aha!



Přečtěte si
rejpal3
16. 3. 2012 • 02:16

Jinak to byla krásná žena a je velká škoda, že se o ní bude mluvit už jen v čase minulém.

rejpal3
16. 3. 2012 • 02:14

Prožívala nejšťastnější období v životě? A proto sedla do auta a zabila se? A nechala tu dvě děti? Nechci rýpat, ale důkladně bych proklepl bývalého partnera. Dopis na rozloučenou lze napsat i pod nátlakem a donutit člověka k sebevraždě také není problém. Stačí pohrozit například ublížením dětem, pokud věděla, že je toho schopen.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.