PROSTŘENO: Aneta zapomněla na lžíce! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO: Aneta zapomněla na lžíce! +VIDEO

Aneta
Aneta (TV Prima)

Páteční hostitelce Anetě se podařil pořádný trapas. Při prostírání totiž zapomněla na lžíce a hosté tak neměli čím jíst polévku…

Aneta neměla při sestavování menu zrovna šťastnou ruku. Vybrala si vepřovou panenku, která se už tento týden podávala dvakrát. Na Ostravsku nejsou soutěžící příliš originální. Zbývající dva dny se totiž podávaly řízky.

Předkrm s nejasným názvem veselé fazole soutěžící zaujal, ale pro některé byl až příliš sytý. „Nechci se napchat před tou polívkou,“ řekla Zuzana. S polévkou byl ale u Anety problém. Když hosté dostali plné talíře, scházely jim lžičky.

Vepřová panenka s pečenými brambory hosty pochopitelně příliš nenadchla. „Jíme to už třetí den, postěžovala si Pavlína, která celý týden marně čekala na konflikt . „Proč jsme byli takoví suchaři?“ ptala se. Na Ostravsku se zkrátka sešla parta, která se obešla bez hádek. „Jsem ráda, že jste přišli vy a ne nějací zlí lidi,“ zhodnotila setkání Aneta.

Podaří se páteční hostitelce pokořit Adélu, která je prozatím ve vedení? Sledujte Prostřeno na Primě.

Anetiny recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

Video se připravuje ...



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
msml20
17. 3. 2012 • 09:49

a moc jsem jí to přála.Ta druhá mladá se ale ukázala v pravém světle. Aby vyhrála dala směšný počet bodů a dobře jí tak, že to nevyšlo.

msml20
16. 3. 2012 • 16:46

nebo tu polévku hosté srkali? Podle nadpisu hrozná tragedie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.