VÍME PRVNÍ: Tragédie ve FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU: Soutěžící Olí našli mrtvou v lese! Co bude s reality show? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VÍME PRVNÍ: Tragédie ve FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU: Soutěžící Olí našli mrtvou v lese! Co bude s reality show?

šťastné chvíle Olí s Janem
šťastné chvíle Olí s Janem (TV Prima)

Druhá řada reality show Farmář hledá ženu vyústila ve velkou tragédii. Soutěžící Olí, která se uchází o přízeň Honzy (47), zřejmě spáchala sebevraždu! Oblíbená reality show je tak v ohrožení!

Televize Prima teď řeší, jak si poradit s předtočenými díly, v nichž se Olí objevila po boku »indiána« Honzy, který už za sebou má tři rozvody. Diváci ji měli v pondělí vidět jako jednu ze čtyř adeptek o jeho srdce, ale kvůli její tragické smrti dojde k zásahu do natočeného materiálu. Podle našich informací se Olí v soutěži probojovala až mezi dvě finalistky, z nichž si Honza vybral nevěstu.

Olí zřejmě spáchala sebevraždu. Policie je ale na informace skoupá. „V případě mrtvé ženy nebylo zjištěno cizí zavinění. S ohledem na přání rodiny, nebudeme poskytovat bližší informace,“ řekla Aha! mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

O tom, zda se tragicky zesnulá Olí objeví v pondělním díle, ještě není rozhodnuto. Bude kvůli její tragické smrti celá reality show ukončena?

Prima o tragédii prozatím mlčí. „Vážení diváci, z technických důvodů jsou na stránce pořadu Farmář hledá ženu dočasně zastaveny diskuse. Děkujeme za pochopení," objevilo se dnes na webu reality show Farmář hledá ženu.

Více o trágédii v pořadu Farmař hledá ženu se dočtete v pátečním vydání deníku Aha!



Přečtěte si
elis3
16. 3. 2012 • 15:30

Takhle neuvažuj!Určitě máš nějaké záliby, koníčky a přátelé snad se ještě taky najdou, ale rozumím ti, není to lehké když na člověka dolehne nějaká deprese nebo smutek.Pokud cítíš, že to sama nezvládáš, určitě navštiv nějakou poradnu jak ti radila martinkaa1. Dneska se ti třeba situace může zdát beznadějná, ale pokud se dokážeš ze svým problémem někomu svěřit, tak věř, že ti určitě pomůžou a budeš to vidět úplně v jiném světle Moc ti držím palce a nedus v sobě co tě trápí, držím ti palce a přeji hodně síly

elis3
16. 3. 2012 • 11:29

v takové chvíli, kdy je člověk na dně, by měl mít vedle sebe někoho blízkého, někoho kdo mu rozumí a kdo ho pochpí. Určitě někoho takového máš frontin! Hlavně nic neřeš takhle jak ona, sebevrazi už potom nevidí tu bolest a beznaděj, kterou prožívá jejich rodina a přátelé. Zůstává po nich mnoho nešťastných!

elis3
16. 3. 2012 • 09:56

Ale na druhou stranu, musím uznat, že máš, jak se říká-básnické střevo

jity
16. 3. 2012 • 09:09

fortin za málo, vždyť dnes je venku tak krásně. Všechno se dá překonat a přebolet. Byl nám darován život a jsme povinni ho žít. Hodně zdraví a štěstí ti přeji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.