Dagmar Havlová: V objetí s cizím mužem! Kam spolu kráčeli? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dagmar Havlová: V objetí s cizím mužem! Kam spolu kráčeli?

Dáša míří s doprovodem směrem k odletovým terminálům.
Dáša míří s doprovodem směrem k odletovým terminálům. (Aha! – Martin Hykl)

Vdova po zesnulém prezidentovi Václavu Havlovi (†75) Dagmar Havlová (58) vzbudila nevídaný rozruch na letišti Praha-Ruzyně! V úterý odpoledne totiž procházela letištní halou směrem k odletovým terminálům a za rámě ji vedl neznámý muž! Utekla snad necelé tři měsíce po manželově smrti do zahraničí s pánským doprovodem?

Pár spěchající chodbou mezi terminály 1 a 2 přitahoval tolik pozornosti, jako by se jednalo o královskou delegaci. Dagmar jako vždy zářila, snažila se však proplout bez zbytečného přitahování pozornosti. Tiskla se ke svému pánskému doprovodu, švitořila s ním, občas se svým zvonivým smíchem zasmála a pohled často klopila k zemi.

Snad všechny, kdo si jí všimli, napadlo, že se bývalá první dáma chystá odletět z republiky. Nebylo by divu, poslední tři měsíce pro ni byly ve znamení velkého smutku nebo práce, kterou se jej snažila zaplašit.

Místo k odletovým přepážkám však Havlová nakonec zamířila do letištního supermarketu, kde začala nakupovat potraviny a drobné potřeby. Mezi regály se zdržela několik minut, sama nákup zaplatila svou kreditní kartou a nechala svůj doprovod, aby jí tašku odnesl.

S hrubou moukou a několika nízkotučnými jogurty se skutečně do zahraničí nelétá, výjimkou nebyla ani Havlová. Ta nakonec letištní samoobsluhu použila pouze k rychlému nákupu v pauze o natáčení. Na parkovišti před terminálem na ni totiž čekal přistavený štábní vůz, do něhož s doprovodem a napěchovanou igelitkou nasedla…



Autor:  Nikol Klevcovová

Přečtěte si
janawoo
29. 5. 2012 • 16:49

Paní Dášence přeji hodně štěstí a zdraví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.