Hádka v PROSTŘENU: Důchodcům platíme z daní telecí maso! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hádka v PROSTŘENU: Důchodcům platíme z daní telecí maso! +VIDEO

Zuzana připravila řízky z telecího masa
Zuzana připravila řízky z telecího masa (TV Prima)

Seniorka Zuzana se nestačila divit, jaký směr nabrala její poklidná večeře. Pavlína ji obvinila z toho, že jako důchodkyně parazituje na druhých.

„Doufám, že se dneska konečně trochu uvolní,“ řekla Zuzana během vaření o pasivním kolektivu. Zpětné svého přání určitě litovala, protože k uvolení opravdu došlo. Soutěžící se konečně začali projevovat, ale bohužel na účet hostitelky.

Nejvíce Zuzanu překvapila dříve mlčenlivá Adéla, která si na všem našla důvod ke kritice. „Na jednu stranu je to introvert, který o sobě nic neřekne, ale na druhou stranu vyhledává konflikty,“ pozastavovala se Zuzana. Adéla jí totiž večer pořádně znepříjemnila. Tvrdila, že v jídle našla vlas a kupovaný marcipán byl podle ní plný umělých sladidel. „Bohužel, každý nějak hraje, jsou to loupežníci,“ prohlásila Zuzana o kolektivu, s nímž nechce mít po natáčení nic společného.

Nejsprostěji se ale zachovala Pavlína, která měla u stolu nevhodné poznámky: „Daňoví poplatníci zaplatí důchod a pak se jí telecí.“ „To jsou blbý řeči, celý život dělala na důchod,“ hájil Zuzanu Jarda. Nálada hostitelku už ale byla na bodu mrazu a rázně prohlásila: „Tady přestává veškerá legrace!“

Udobří si Zuzana hosty dezertem s ohňostrojem? Sledujte Prostřeno na Primě!

Zuzaniny recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

Video se připravuje ...



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
niitaka
23. 3. 2012 • 09:11

... na to nečum!!!

jiriforman
16. 3. 2012 • 08:31

Nepovyšuj se. Vždyť ty znáš jen slova kolbenka a socka. Tvoje slovní zásoba je horší než má dítě ve školce, chuděro. Kdyby nebylo smajlíků, tak si ani neškrtneš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.