Žilková a Stropnický - Budou manželé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žilková a Stropnický - Budou manželé!

Veronika Žilkováa Martin Stropnický připravují divadelní hru, kde si zahrají manžele. V reálném životě jim oddací list chybí.
Veronika Žilkováa Martin Stropnický připravují divadelní hru, kde si zahrají manžele. V reálném životě jim oddací list chybí. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Tak přece! Veronika Žilková (44) se nakonec přece jen sejde na jednom jevišti se svým partnerem Martinem Stropnickým (49).

Tak přece! Veronika Žilková (44) se nakonec přece jen sejde na jednom jevišti se svým partnerem Martinem Stropnickým (49). Nebude to v hudební komedii Ginger a Fred, jak bylo původně avizováno, ale v divadelní hře Kachna na pomerančích, kde si zahrají nevěrný manželský pár! A aby toho nebylo málo, tak roli v této hře dostala i dcera Žilkové Agáta Hanychová (20)!

Veronika Žilková se měla původně objevit se svým přítelem Martinem Stropnickým už v hlavních rolích hudební komedie Ginger a Fred. Ale na poslední chvíli, údajně kvůli velké časové vytíženosti, oba své účinkování zrušili. „Kvůli své zaneprázdněnosti absolutně nestíháme hru zkoušet,“ vysvětloval začátkem března Stropnický. Proto je velkým překvapením, že nyní Žilková i Stropnický čas na přípravu společné divadelní hry Kachna na pomerančích mají. „Tak to mi nezbývá než jim popřát co nejvíce štěstí v nových rolích,“ řekl deníku Aha! Janis Sidovský, producent Ginger a Fred. Ten už nechal Žilkové i Stropnickému ušít kostýmy, které jej přišly na osmdesát tisíc korun, a protože jsou mu nyní k ničemu, chce je vydražit.
Kliknutím zvětšeteVedlejší roli získala v Kachně na pomerančích i dcera Žilkové Agáta Hanychová. „Potřebovali nějakou mladou holku, tak si vybrali mě,“ přiznala Aha! Hanychová, která už svůj part zkouší. „Premiéra by měla být na podzim a půjde o zájezdovou divadelní hru,“ dodala Hanychová. Žilková a Stropnický, který hru i režíruje, hrají v Kachně na pomerančích manžele Prestonovi. Chřadnoucí manželství si paní Prestonová rozhodne oživit milencem, kterého bude hrát Jan Štastný. Když se o tom její choť dozví, rozhodne se zvláštní taktikou získat svou ženu zpět.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.