Karel Gott přijal doma v trepkách netradiční návštěvu: Tak ty jsi spisovatel? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Gott přijal doma v trepkách netradiční návštěvu: Tak ty jsi spisovatel?

Malého Vojtu přijal Mistr v trepkách a s fenkou Stellou u nohy.
Malého Vojtu přijal Mistr v trepkách a s fenkou Stellou u nohy. (pro Aha! – Hana Damašková)

Opět ukázal svoji ohromnou profesionalitu! Zpěvák Karel Gott (72) přijal doma v Praze na Bertramce svého desetiletého fanouška, který se s ním toužil setkat. Splnil mu tak jeho největší sen.

Karel doma hostil školáka Vojtu Weisse (10) z pražského Šeberova. „Se zájmem jsem si přečetl referát, který o mně napsal a který škola označila za nejlepší dílko. Je to moc šikovný klučina,“ řekl nám Gott, který si na setkání místo oblíbeného saka oblékl tričko a neváhal k bráně vyrazit v domácích trepkách.

„Panu Gottovi jsem řekl, že spolužáci fandí skupině Chinaski, ale já preferuju jeho! A že mám od něj nejraději píseň Bum, bum, bum,“ svěřil se deníku Aha! nadšený Vojta, kterého si velmi oblíbila fenka Gottových Stella.

Nebylo to ale poprvé, co zpěvák u sebe doma přijal dětského fanouška. Předloni přivítal na Bertramce svého malého »fandu« ze Slovenska. Tehdy vše zařídila televize Markíza, která klučinovi plnila sen v rámci pořadu Modré z nebe.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.