Tohle je krásná Královna plesu! Cenu si užije i její sestra… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tohle je krásná Královna plesu! Cenu si užije i její sestra…

Vítězka 1. kola Královny plesu si užije ceny spolu se sestrou Petrou, která ji do soutěže přihlásila..
Vítězka 1. kola Královny plesu si užije ceny spolu se sestrou Petrou, která ji do soutěže přihlásila.. (Martin Pekárek)

Soutěž Královna plesu na Ahaonline.cz má svojí první vítězku. V prvním kole vybojovala prvenství krásná Pavlína Kyselá z Prahy, kterou přihlásila její sestra Petra. Bohatou výhru si užijí obě.

Obě krásné sestry si přijely pro cenu přímo do vydavatelství Ringier Axel Springer za doprovodu neméně půvabné maminky, ta ale focení odmítla. „Kdepak, já je sem jen přivezla, ať se fotí ony,“ smála se. Po gratulaci tak společně převzaly voucher na kosmetické služby v luxusním salonu BE-1 v centru Prahy a přepychové hodinky za více než 8000 korun a do fotoaparátu se usmívaly jako pravé profesionálky.

„Měly jsme letos se sestrou opravdu bohatou plesovou sezónu, a tak když jsem viděla na Ahaonline.cz tuto soutěž, řekla jsem si, že zkusím štěstí,“ vyprávěla Petra a prozradila, jakou strategii jejich rodina zvolila: „Měli jsme všichni radost, že jsme se dostali až do finále. Pak jsme chvíli vyčkávali, a když jsme viděli, že je konkurence velká, zaútočili jsme, a vyhráli.“

Podíl na vítězství Pavly má tak Petra neoddiskutovatelný, a proto se rozhodly, že si cenu užijí společně. „Já se moc těším na prodloužení a zhuštění řas, Petra si pak užije jiné procedury,“ doplnila Pavlína.

Pokud i vy chcete v soutěži vyhrát, můžete se stále ještě přihlásit do druhého kola. Ale pozor, šanci máte jen do pátku!

1163657:gallery:true:true



Přečtěte si
lenka852
4. 3. 2014 • 12:29

Slevy na zájezdy! http://evouchery.cz/slevy-na-zajezdy-a-ubytovani/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.