Mauerová chtěla vysát Bernáškovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mauerová chtěla vysát Bernáškovou!

Michaela Maurerová se chtěla napít mléka ze své kolegyně Jany Bernáškové, která doma kojí dcerku Justýnku.
Michaela Maurerová se chtěla napít mléka ze své kolegyně Jany Bernáškové, která doma kojí dcerku Justýnku. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – I když trochu opožděně, tak přece Halloween dorazil i do Ulice. Magickým večerem, na který se dostavili skoro všichni představitelé nekonečného »nováckého« seriálu, provázela Michaela Maurerová (24) alias Digi.

Ta po celou dobu dováděla se svými kolegy, které bavila opravdu všelijak. A pak chtěla nasát alespoň trochu mléka ze své kolegyně Jany Bernáškové, která je kojící matkou prvorozené dcerky Justýnky!

Čarodějnický lektvar si namíchala Ilona Svobodová (42), která se jím pak náležitě chlubila a stále si mísu s kouzelnou směsí hlídala. „Je to zázračný lék na věčné mládí,“ hlásala Svobodová, která později trochu zklamaně přiznala, že to byl jen suchý led s vodou.

Tentokrát nebyl pro návštěvníky a herce připraven jako obvykle až takový požitek z hudebního playlistu, nicméně se parket naplnil neuvěřitelnými nafukovacími stvořeními a pozvanými hosty v maskách. Každý sice holdoval spíše vybraným pochoutkám než rejdění v kostýmech, ale přesto si všichni vychutnali příjemnou atmosféru a útulný interiér Karlínské restaurace Theatro.

„Bylo to skvělé setkání s mými přáteli. Přestože nejsem moc večírkový typ, tak tentokrát musím říct, že to bylo opravdu povedené,“ chválil párty Ondřej Brzobohatý, který prozradil, že keltský svátek Halloween sice neslaví, ale rád vzpomíná na jeden zážitek, kdy si nasadil masku Jima Carreyho ze známé komedie Maska, a poté tak i řídil auto.

Zato Jana Bernášková, která představuje v oblíbené Ulici kadeřnici Betty, prý v mládí chodila na karnevalové párty v převleku berušky nebo bonboniéry. „Dneska už kostýmy nenosím, ale až bude moje holčička starší, tak určitě tento legrační svátek budeme slavit,“ svěřila se deníku Aha! Jana, pro kterou byl večer odreagováním od mateřských povinností. Kouzelným večerem se nechali zlákat také Ljuba Krbová, Ondřej Pavelka, Hana Maciuchová, nebo režisér Dušan Klein, který celou dobu strašil Michaelu Badinkovou.

10.11.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.