Jaroslav Moučka slaví doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jaroslav Moučka slaví doma!

Jaroslav Moučka dnes slaví narozeniny. Články, které o sobě čte, mu podle jeho ženy na zdraví nepřidávají.
Jaroslav Moučka dnes slaví narozeniny. Články, které o sobě čte, mu podle jeho ženy na zdraví nepřidávají. (MDC)

PRAHA – V nemocnici a v kritickém stavu? Nesmysl! Legendární herec Jaroslav Moučka své dnešní třiaosmdesáté narozeniny oslaví pěkně doma! A na rozdíl od poplašných zpráv, které se včera objevily v tisku, se cítí v pohodě. Dokonce doma zvedal telefony!

„Vůbec nevím, kde zprávy o jeho hospitalizaci vzali,“ říká jeho manželka. „Je to smyšlenka. Zasedli si na starého člověka a píší o něm úplné hrůzy. Ani slovo pravdy. Rozebírají jeho vztah s bratrem i to, že byl v KSČ. Není tam už dvacet let! Rozhodilo ho to, ale je to k smíchu,“ dodává paní Moučková.

A jak herec, známý ze seriálů Okres na severu či Život na zámku, dnešní narozeniny oslaví? „Slavit není co. Ani si na narozeniny nevzpomeneme, jsme oba staří, prakticky nad hrobem,“ říká Moučková. Pesimismus u Moučků doma ale rozhodně nevládne. Starý pán si pouze přeje klid. „Je rád, že je rád, tak ať mu dají pokoj,“ uzavírá jeho manželka.

9.11.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.