Jste to, co jíte: Kamioňák Bogdan váží 130 kg, přesto je podvyživený! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jste to, co jíte: Kamioňák Bogdan váží 130 kg, přesto je podvyživený!

Bogdan váží 130 kilo, přesto je podvyživený!
Bogdan váží 130 kilo, přesto je podvyživený! (TV Prima)

Petr Havlíček a Kateřina Cajthamlová na příběhu kamioňáka Bogdana (41) ukáží, že i chlap jak hora může být podvyživený. Jeho povolání totiž svádí k nezdravému životnímu stylu.

Bogdan tráví celé dny jízdou v kamionu a na pravidelné stravování tak může zapomenout. Když má hlad, zastaví na benzínce, kde si dopřeje bagetu, nebo přeslazené pečivo. O sportování se mu kvůli tomuto povolání může jen zdát.

Přestože Bogdan při výšce 172 cm váží 130 kg, podle Havlíčka a Cajthamlové je podvyživený. Jak je to možné?

Stejný problém jako Bogdana trápí 90% kamioňáků. Proto se pustil do boje s nadbytečnými kily, aby svým kolegům ukázal, že i za volantem se dá žít zdravě. A své odhodlání bere opravdu vážně. Pokud se mu nepodaří změnit životní styl, bude se muset koupat v ledové řece.

Dodržet rady Kateřiny a Petra bude pro Bogdana opravdu náročné. Kvůli natáčení málem přišel o práci, protože došlo ke zpoždění dodávky. Vše naštěstí dobře dopadlo a Bohdan se během hubnutí před kamerami dočkal další dobré zprávy – jeho přítelkyně porodila miminko.

Jak se Bogdan popere se svou nadváhou? Sledujte Jste to, co jíte ve čtvrtek večer na Primě!



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.