Místo Niničové nastoupí do VIP zpráv Pomeje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Místo Niničové nastoupí do VIP zpráv Pomeje!

Jiří Pomeje je novým moderátorem VIP zpráv. Nahradí Báru Niničovou. Moderátorské zkušenosti nabral ve svém pořadu na Frekvenci 1
Jiří Pomeje je novým moderátorem VIP zpráv. Nahradí Báru Niničovou. Moderátorské zkušenosti nabral ve svém pořadu na Frekvenci 1 (Aha! – Marek Pátek, Martin Pekárek, Frekvence 1)

Až doteď platilo, že moderátorský post ve VIP zprávách je výsadou krásných žen. Výjimka však potvrzuje pravidlo, a tak po odchodu Báry Niničové se rozhodlo vedení Primy dát do VIP zpráv k moderátorskému pultíku muže.

Podle serveru SuperSpy si Prima vybrala do svého velmi dobře sledovaného pořadu Jiřího Pomeje. A přesto, že prý smlouva není ještě podepsaná, televize se zkrachovalým producentem počítá. Otázkou však je, jak si Prima poradí s Pomejeho mnohamilionovými dluhy.

Herec a ex-manžel Ivety Bartošové si je nasekal, když natáčel pohádku Andělská tvář, která u diváků v kinech propadla. Placení závazků se však velmi obratně vyhýbal a dokonce byl i nedávno za to odsouzen. Příjem z VIP zpráv však bude naprosto prokazatelný, a tak je jasné, že správkyni konkurzní podstaty už neunikne tvrzením, že pracuje pro kamarády zadarmo.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.