Přiznání Jitky Válkové: Přejela jsem kamarádovi hlavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přiznání Jitky Válkové: Přejela jsem kamarádovi hlavu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Modelka Jitka Válková nemá štíhlou postavu od přírody. Naopak, musí pořádně makat, aby si stále udržela dokonale štíhlé křivky. A tak vedle zdravého stravování holduje i sportu. To s sebou bohužel nese občas riziko úrazu.

Jitka se nevěnuje pouze cvičení ve fitness centru. Ráda vyrazí sportovat i do přírody a nejlépe s přáteli. Na jeden z cyklistických výletů však hned tak nezapomene. „Kamarád jel na kole přede mnou, upadl a já mu přejela hlavu, bylo to hrozné,“ vyprávěla Válková na tiskové konferenci k vyhlášení nového ročníku ankety Batist Nej sestřička. „Naštěstí se mu ale nic nestalo,“ dodala.

S o mnoho odlehčenější historkou ale přispěchal známý sexuolog a gynekolog Radim Uzel. „Představte si, jedna rodička mě pokousala na sále, ani se neptejte kam,“ pobavil všechny přítomné hosty, mezi nimiž nechyběli například Míša Nosková, Tomáš Magnusek, Ivana Jirešová nebo pořadatel této charitativní akce David Novotný.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.