Bartoška chce do Varů »Železnou lady«! Cena Meryl Streep: 20 milionů korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bartoška chce do Varů »Železnou lady«! Cena Meryl Streep: 20 milionů korun!

Meryl Streep s Oscarem za »Železnou lady«.
Meryl Streep s Oscarem za »Železnou lady«. (ČTK/AP, ara)

Přípravy 47. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech jsou v plném proudu a jeho prezident Jiří Bartoška (64) rozhodně nehrál při zdi: jako hlavního hosta chtěl třemi Oscary ověnčenou herečku Meryl Streep (62)!

Bartoška byl připraven udělat pro návštěvu hvězdy, která naposledy zazářila v roli Margaret Thatcherové ve filmu »Železná lady«, cokoliv. „Věděl, že taková návštěva stojí až milion dolarů (necelých 20 milionů korun – pozn. red.) a troufal si ty peníze sehnat!“ řekl nám zdroj z karlovarské radnice.

Záměr ale překazili pořadatelé festivalu v Berlíně, kteří Meryl cenou za celoživotní dílo vyznamenali jen před pár dny. A Bartoška hodlá ctít pravidlo, že oceňovat téhož umělce v jednom regionu dvakrát za rok se nehodí. „Z toho důvodu ji letos do Varů zvát nebudeme. Ale snad se to povede příští rok,“ řekl Aha! sám Bartoška.



Přečtěte si
zdepa
8. 3. 2012 • 08:54

Může si podat ruce s podobným frajerem Černoškem, který sem vozí za desítky milionů Bolta a ten za to odběhne 300m!!!!!!!!Tyto nesmyslné částky by jistě našly mnohem lepší uplatnění. Třeba na pohybové vyžití mládeže, která nemá peníze na drahé členství v zájmových projektech.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.