Heidi Klum & Seal: Po rozchodu už žijí každý svým životem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Heidi Klum & Seal: Po rozchodu už žijí každý svým životem!

Výraz pohody. Modelka už rozchod překonala.
Výraz pohody. Modelka už rozchod překonala. (Profimedia.cz, ara)

Jejich vztah se rozpadl, ale zdá se, že se kvůli tomu nijak zvlášť netrápí… Modelka Heidi Klum (38) a zpěvák Seal (49) sice ještě nejsou rozvedení, ale už si žijí každý svůj život.

Heidi vzala děti k moři a na pláži v kalifornském Malibu si užívala žhavého slunce a průzračné vody. Děti – Leni (7), Henry (6), Johan (5) a Lou (2) – byly ve svém živlu a máma Heidi s nimi dováděla celé odpoledne v písku i na surfu.

Ani Seal nedává najevo žádný smutek. „Nikdy jsem se neměl tak dobře. Jsem šťastný,“ napsal na internetu a přidal fotografii svého nového prstenu, kterým nahradil zlatý kroužek, jenž nosil jako symbol svazku s krásnou Němkou.

Ještě před měsícem přitom v televizní talk show tvrdil: „Snubák je symbolem mého vztahu k ženě, s níž jsem prožil osm nádherných let. Jen proto, že jsme se rozešli, ho přece hned nemusím zahazovat.“ Od té doby se mezi nimi patrně něco změnilo…



Autor:  pk

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.