České celebrity ostrouhaly: Luxus odjel na Oscary! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

České celebrity ostrouhaly: Luxus odjel na Oscary!

Havlová svou krásou strčila do kapsy i o generaci mladší ženy! Na sobě měla šperky od domu Bulgari za půl milionu korun.
Havlová svou krásou strčila do kapsy i o generaci mladší ženy! Na sobě měla šperky od domu Bulgari za půl milionu korun. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Český lev byl i letos plný luxusu, ale v porovnání s předchozími lety přece jen o něco méně.

„Velké návrhářské domy poslaly své kolekce do Los Angeles v USA, kde se konalo předávání Oscarů. České celebrity se proto musely spokojit s oblečením, které je v České republice běžně dostupné i ostatním smrtelníkům,“ prozradil Aha! přední stylista Dušan Chrástek.

A nutno říct, že herečky se s módou porvaly se skutečnou grácií! Ne vše musí být přece drahé a luxusní.

Krásná Dagmar Havlová: Zastínila o generaci mladší hvězdy!

Dagmar Havlová (58), bývalá první dáma a vdova po Václavu Havlovi (†75), si sice v posledních měsících prošla peklem, její tvář ale zůstala nepoznamenaná. Známky truchlení nebyly znatelné a krásná Dagmar při přebírání ceny Český lev za svého muže vyrazila přítomným dech!

Málokdo by Havlové věřil její věk, protože je jako zrající víno – čím starší, tím lepší! Dokonale střižené šaty, decentně zvolené šperky a precizně upravené vlasy jen dotvářely její nádherné vzezření. Uvnitř přitom neustále myslela na svého milovaného muže, jehož film Odcházení byl nominován ve dvanácti kategoriích.

Na Lvech díky obličeji bez jakékoliv vrásky paní Dagmar vypadala lépe než třicetileté herečky, a byla tak právem středem pozornosti. A vůbec se jí nemusela domáhat slovy. Stačilo jen říct: „Děkuji Akademii za sebe i za Vaška. Určitě by měl radost.“



Přečtěte si
aurora45
7. 3. 2012 • 12:01

Tento článek napsal prostě říťolez. I po plastikách a outfitu od světových návrhářů to stále bude holka z porcelánu (a nezdá se vám, že stářím vystupují přes to všechno její ostré rysy a takový trochu zlý pohled?). Na Geislerku určitě nemá, o velmi mladých herečkách jako je Klára Issová, Hana Vágnerová, Tereza Voříšková i další prostě nemůže mít - ty holky totiž zdobí kromě přirozené a elegantní krásy i mládí...

mondego
7. 3. 2012 • 11:50

No, že by Dáša byla nějak mimořádně krásná ? On je taky rozdíl hodnotit někoho podle vizáže a potom hodnotit člověka, jako takového. Někdo může vypadat dobře, ale nemůžu si nějak pomoc. Vždycky když vidím Dášu, tak s Bolkem na stole

alexa-lexa
7. 3. 2012 • 09:46

Já bych chtěla vidět toho de-bila,co dokáže napsat,že Havlová svou krásou zastínila mladší herečky!!! Po plastikách a kosmetikách se to šklebí,jenže ony mladší herečky,mají holt svojí přirozenou krásu nepotřebují silikony ani botoxy!!!Tak pokud chce nějaký škrábal(škrábalka) psát jak někdo starší zastíní mladší,tak prosím,ty primitive, srovnávej přírozenou krásu a né tu umělou!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.