Komu to na udílení Českých lvů slušelo nejvíce? Těhotné Issové, Geislerové, nebo Havlové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Komu to na udílení Českých lvů slušelo nejvíce? Těhotné Issové, Geislerové, nebo Havlové?

Martha Issová s Davidem Ondříčkem
Martha Issová s Davidem Ondříčkem (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, VAC company)

Na udílení Českých lvů se sešly hvězdy českého showbyznysu. Mezi VIP hosty byla vedle oceněné Geislerové i Dagmar Havlová, Dana Morávková, či Martha Issová v pokročilém stádiu těhotenství. Kdo se na slavnostní večer oblékl nejlépe?

Martha Issová byla v bílých šatech k nepřehlédnutí a puchlubila se svým těhotenským bříškem. V Lucerně se setkala i se sestřenicí Klárou Issovou, již nahradila po boku režiséra Davida Ondříčka. Ta všechny překvapila odvážným výstřihem. Svým vnadům dala vyniknout také Halina Pawlowská.

Anna Geislerová se těšila z Českého lva za nejlepší hlavní ženský herecký výkon. Na vyhlašování dorazila také v bílé a opět prokázala svůj dobrý vkus. S prázdnou odešla Dagmar Havlová. Na pódiu převzala alespoň cenu za svého manžela.

K nejlsedovanějším párům slavnostního večera patřili Dana Morávková s Petrem Maláskem, či Jiří Bartoška s manželkou. Na černou eleganci vsadila Zlata Adamovská i Eliška Balzerová.

Postrachem slavnostního ceremoniálu byl Filip Kratochvíl v červenem obleku, jehož matka Lucie Bílá letos udílení Českých lvů moderovala.

Komu to na udílení Českých lvů slušelo nejvíce? Prohlédněte si galerii a hlasujte v anketě!



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.