Eva a Vašek slavili v Austrálii: Už 23 let spolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Eva a Vašek slavili v Austrálii: Už 23 let spolu!

Populární pěvecké duo Eva a Vašek
Populární pěvecké duo Eva a Vašek (Aha! – Martin Pekárek)

Počtvrté se až z daleké Austrálie přihlásilo exkluzivně Nedělnímu Aha! pěvecké duo Eva a Vašek, které je u protinožců na pozvání našeho krajanského spolku. Československý klub v Brisbane slaví tento víkend 40. výročí svého založení a Eva s Vaškem jsou u toho.

„Na čtyři dny jsme si odskočili k přátelům do Sydney, kde jsme společně oslavili 23let od vzniku našeho dua Eva a Vašek. Čtyřiadvacátého února 1989 Eva totiž poprvé zpívala s naší tehdejší skupinou Surf Blansko,“ zavzpomínal na společné začátky Vašek.

Ten má teď ještě jiné příjemné starosti – o jejich koncert je nebývalý zájem. „Hala je beznadějně obsazena, někteří diváci budou muset sedět venku. Zájemci, kteří se dovnitř nedostali, se již hlásí na naše další vystoupení. Takový zájem prý krajané za poslední roky nepamatují,“ pochlubil se Nedělnímu Aha! těsně před vystoupením Vašek.

Ještě předtím v Brisbane proběhla oslava osmdesátin zakladatele místního krajanského spolku Karla Ulvera, na které duo také vystoupilo.

Přečtěte si
winterfreshka
6. 3. 2012 • 10:25

kdo vzal dráhu do světa a nejen do Austrálie-vždy si polepšil

xell
5. 3. 2012 • 10:40

Už se začínají pěkně zakulacovat, Véna má tváře jak pašík a Evka taky. U nás jim už pšenka nekvetla, tak museli táhnout dál Myslím, že nebude dlouho trvat a máme je tu zpátky až se protinožcům ohrajou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.