Co týden dal... Adamovská už maká na Štěpánkově zahradě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co týden dal... Adamovská už maká na Štěpánkově zahradě!

Petr Štěpánek a Zlata Adamovská
Petr Štěpánek a Zlata Adamovská (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, DavidKundrát, Alexandr Malachovský, Petr Novotný, ara)

Protekce, parádní džob pro milenku, soud, nový start do života. I takový byl uplynulý týden v českém showbyznysu. Pojďte se s námi podívat na ty největší bomby!

Brigáda týdne: Zlata se umí otáčet!

Na chalupě čerstvě ovdovělého herce Petra Štěpánka (63) již úřaduje jeho kolegyně Zlata Adamovská (52).  Ve středu večer s ním na Kokořínsku strávila noc, přes den ji bylo možno vidět pro změnu s hráběmi na zahradě. Manžele z nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě natáčení zřejmě dost sblížilo, i když nikdo z nich žádný bližší vztah zatím nepotvrdil.

Práce na zahradě jim však šla od ruky, nechybělo ani Petrovo pohlazení, doprovázené sladkými úsměvy. Když Štěpánek zdvihl telefon, bylo slyšet jen jeho strohý komentář adresovaný někomu v jeho blízkosti: „Oni mě pořád bombardují, slyšíš to?“

Dárce týdne: Krev od Verešové by způsobila problémy!

Modelka Andrea Verešová (31) se ve Fakultní nemocnici v Plzni zúčastnila akce Voda živá a rozhodla se, že daruje svou krev. Jenže nakonec z toho nic nebylo. Lékaři jí vzali vzorek, a pak jí oznámili, že nemůže být dárcem.

„Mám alergii na prach, roztoče a pyly, a tak musím užívat léky. Bylo mi sděleno, že člověk, který by dostal mou krev, by z toho mohl mít zdravotní problémy. Je mi to moc líto, chtěla jsem pomoci,“ prozradila nám modelka.

Striptýz týdne: Suchoš s Genzerem vyvalili špeky!

Praha byla opět na nohou, a to díky recesistické primácké Partičce ve složení: Richard Genzer (45), Michal Suchánek (46), Igor Chmela (41) a Ondřej Sokol (40). Oděni pouze v tangách tančili přímo na pražské magistrále, čímž způsobili velký rozruch. A možná si to brzy celé zopakují.

„Až vyhrajeme cenu TýTý, tak půjdeme pořádně zatancovat na Václavák,“ naplánovala si Partička. V zahraničí Geňu nazvali tančícím Kaddáfím.

Soud týdne: Za téměř 6milionové dluhy dostal podmínku!

Tak tomu se říká drzost. Zkrachovalý producent Jiří Pomeje (46), který v souvislosti s filmem Andělská tvář nasekal dluhy ve výši 5,5 milionu korun, vyvázl u soudu jen s podmínkou, a přesto se odvolal.

„Myslím, že jsem byl potrestán dost už těmi deseti lety, co se soud vleče. Stálo mě to dvě manželství, veškerý majetek,“ vysvětlil důvody svého odvolání Pomeje.

Jirko, ruku na srdce: vždyť si žiješ jako král, dvakrát ročně jezdíš na dovolenou do Thajska, máš krásnou mladou přítelkyni. Jako muž bez peněz nevypadáš...

Džob týdne: Hadamczik se postaral o milenku!

Milenka hokejového trenéra Aloise Hadamczika (59) Lucie Placzková (22) si přišla na luxusní brigádu. Za poradenské služby pro státní Pozemkový fond dostala 270 000 Kč!

Zajímavé je, že Hadamzcik (59) a šéf fondu Radim Zika (41) z ODS jsou dobří kamarádi, kteří spolu hrají hokej za amatérský tým Northern Stars. Není těch náhod nějak moc?

„Šlo o administrativní práci, zpracování různých zpráv a kompletování materiálů. Smlouva byla uzavřena od dubna roku 2011 do ledna 2012. Slečna Placzková dostala částku 500 korun na hodinu. Celkem fond vyplatil 270 tisíc korun bez DPH,“ prozradila k tomu mluvčí Pozemkového fondu Monika Machtová. Pak nemá být ten náš stát na mizině…



Přečtěte si
daiena
5. 3. 2012 • 04:58

už nemáte co lovit, co? Snažte čas věnovat mateřskému jazyku a dožeňte gramatiku............... je nemožná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.