Hotel Paradise s Gavriely: Sex & intriky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hotel Paradise s Gavriely: Sex & intriky!

Moderátorka soutěže Martina Gavriely.
Moderátorka soutěže Martina Gavriely. (FTV Prima)

Superluxusní hotel Casa Alegre, bílá pláž, vybrané delikatesy a drahé koktejly. Zkrátka to nejlepší, co si umíme představit, to celé umocněné exotikou Dominikánské republiky a nakonec výhra více než jeden milion korun! To je Hotel Paradise! Zbrusu nová reality show, která plní nejtajnější sny, startuje již v pondělí 5. března na Prima Love!

Pořadem bude provázet moderátorka Martina Gavriely (33). „Jedenáct soutěžících se ocitne v jedné z nejexotičtějších destinací světa v luxusním hotelu, kde noc stojí téměř 40 tisíc korun! Jíst budou jen vybraná jídla a pít drahé nápoje. Nemusí nic platit, nemusí vůbec nic udělat, jen se bavit!“ říká Marek Winkler z Primy.

Vzápětí ale jedním dechem dodává: „Jediné, o co přijdou, je jejich soukromí. Čtyřiadvacet hodin denně je budou sledovat televizní kamery. To však za bohatou výhru jistě stojí!“

Zbývá ale ještě jedna podmínka – musejí být nezadaní, protože budou vytvářet páry a žít na pokojích ve dvojicích. Jeden z nich vždy zůstane »na ocet«, bude tzv. narušitel, který bude chtít dvojice rozdělit. Jeden ze soutěžících vždy vypadne. Poslední »přeživší« zvítězí. K vidění budou nejen intriky a hádky, ale i zábava a sexy těla!

Na reality show z exotického prostředí se diváci mohou těšit každý den až do května na Prima Love. Páteční díly, kde bude shrnut celý uplynulý týden, uvede Prima Family pod názvem »Noc v ráji«.



Přečtěte si
evelinamlada
5. 3. 2012 • 16:12

To bude celá eskapáda kočiček a kocourů http://hotel-paradise.cz/

dwayne
5. 3. 2012 • 10:45

To tě zas od bedny nikdo neodtrhne, co ty slabomyslný bohatohillareevinko? Není divu, že nám tady slintáš nesmysly když na to čumíš v jednom kuse do zblbnutí!! A tohle je u tebe výsledek-nesmysly, blivajze a bezduché příspěvky, bohatý podnikatelihillareevinko a já nevím pod kolika nicky nás tady oblažuješ

jara78
4. 3. 2012 • 18:49

A proč by tam nemohly jet nevyléčitelně nemocné děti?? Myšleno, aby z toho života taky něco měly a užily si exotiku a luxus, pokud by to někomu pomohlo k tomu, aby se uzdravil a tak o to lepší ne???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.