Vítězka Kvízovníku si užila Bídníky těsně před porodem, stačila jí k tomu jedna smska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vítězka Kvízovníku si užila Bídníky těsně před porodem, stačila jí k tomu jedna smska!

Lucie Bendlová na premiéře muzikálu Bídníci
Lucie Bendlová na premiéře muzikálu Bídníci (Aha! – Petr Novotný)

Čtvrteční slavnostní premiéru očekávaného muzikálu Bídníci si vedle domácích celebrit užila i Lucie Bendlová z Unhoště, která vyhrála dvě VIP vstupenky prostřednictvím Kvízovníku na Ahaonline.cz

Výherkyně Kvízovníku do GoJa Music Hall dorazila se svou maminkou, která s ní sdílí nadšení pro muzikály. „Manžel zůstal doma, není moc muzikálový typ,“ řekla před salsvnostní premiérou Lucie Bendlová, která si kulturní zážitek dopřála téměř na poslední chvíli před porodem.

V polovině dubna totiž očekává narození miminka, které si Bídníky poprvé dopřálo ještě před narozením. „Snad nebude moc kopat,“ zažertovala před představením šťastná držitelka dvou VIP vstupenek.

„Nemohla jsem tomu uvěřit, poslala jsem jen jednu smsku a to ještě na poslední chvíli,“ řekla nadšeně Lucie Bendlová. Sama byla překvapená tím, že kvíz správně vyplnila na první pokus, přestože toho v té době o Bídnících ještě příliš nevěděla.

Před premiérou si ale písně poctivě nastudovala na internetu, aby byla v obraze. Po tříhodinovém představení nešetřila chválou. Nezapomenutelné pro ni a jejím maminku byly výkony Daniela Hůlky v roli Javerta a Moniky Absolonové v roli madame Thénardier.

V závěru večera si výherkyně Kvízovníku užila raut, kde se dostala do společnosti hvězd českého showbyznysu, které byly stejně jako ona pozvány na premiéru Bídníků. Potkat zde mohla Karla Gotta, Jiřinu Bohdalovou, Helenu Vondráčkovou, Danu Morávkovou i Jiřího Adamce.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.