Petr Štěpánek: Dva dny po smrti ženy už spí vedle Zlaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr Štěpánek: Dva dny po smrti ženy už spí vedle Zlaty!

Adamovská už se cítí na chalupě Petra Štěpánka jako doma.
Adamovská už se cítí na chalupě Petra Štěpánka jako doma. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Herci Zlata Adamovská (52) a Petr Štěpánek (63) přistiženi na jeho chalupě. Strávili spolu noc. Bylo to jen dva dny po smrti jeho manželky Vlasty Janečkové (†77).

Už nemohou zapírat ani se vymlouvat, že je mezi nimi jenom přátelství. Je to mnohem víc… Jen co zemřela známá režisérka, ještě známější herečka sbalila kufry a vyrazila za vdovcem Štěpánkem. Ten na ni čekal na své chalupě na Kokořínsku – jen v županu na zápraží.

Ve středu večer se oblíbená herečka rozhodla, že pojede psychicky podpořit svého přítele Petra Štěpánka. V tuto chvíli už zřejmě můžeme hovořit o partnerovi, strávila s ním totiž noc.

A to na jeho chalupě. Štěpánek s návštěvou Adamovské počítal, osvětlené venkovské sídlo na její příjezd připravoval. Kouřilo se z komína a v kuchyni se připravovala večeře. Natěšený herec byl nesmírně rád, když spatřil svou partnerku. Zřejmě si měli co povídat, v domě se velmi dlouho svítilo.

Následující den v osm hodin ráno už se ale Štěpánek procházel po zápraží. Jen hodinu poté vystrčili paty oba. Začaly manévry s jejich dvěma vozidly. Auto herečky totiž bylo zaparkováno před červenou octavií Štěpánka, který se potřeboval dostat do města.

Pak vdovec naložil do auta několik věcí, mimochodem i rozbité zrcadlo a stolek, a vyrazil do »civilizace«. Zlata ho ale netrpělivě vyhlížela jen krátce. Po dvou hodinách přijel zpátky a zmizeli spolu v domě.

Adamovská se po boku Štěpánka objevuje už déle než rok. Svůj vztah ale nikdy za tu dobu oficiálně nepřiznali. „Nemám co tajit, ale nehodlám ventilovat něco, co bych si ráda nechávala pro sebe. Nechci se rouhat, ale někdy mám pocit, že je mi teď líp,“ vyjádřila své pocity před časem herečka. Bylo to nejvíc, co kdy prozradila...



Přečtěte si
babca1
6. 3. 2012 • 01:37

bla, bla, bla......samé keci

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.