Nova má tajný plán: Rozválcujeme Gottovou! A její VIP zprávy na Primě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nova má tajný plán: Rozválcujeme Gottovou! A její VIP zprávy na Primě!

Pro Ivanu chystají na Primě lukrativnější smlouvu.
Pro Ivanu chystají na Primě lukrativnější smlouvu. (Prima FTV)

Nové vedení zpravodajství televize Nova, kvůli kterému do této chvíle podalo výpověď pět elitních redaktorů Televizních novin (mimo jiné David Vaníček či Jiří Pánek), má tajný plán.

Podle informací deníku Aha! chce, aby součástí hlavní zpravodajské relace byly i zprávy ze společnosti. Poběží před 20. hodinou proti VIP zprávám s Ivanou Gottovou (36) na Prima family. A to vše na úkor sportovního zpravodajství, které má dostat menší prostor.

Ve zpravodajství Novy je v posledních hodinách pořádný zmatek. Mění se zaměstnanci a nové vedení plánuje celou řadu změn.

„Cílem je co nejdříve rozjet na závěr Televizních novin rubriku ze společnosti. Ta by měla konkurovat VIP zprávám na Prima family. Bylo jasně řečeno, že není možné, aby dvojka televizního trhu měla v čase 19.50 pomalu lepší sledovanost než Nova,“ řekl deníku Aha! jeden z redaktorů, který je z Novy na odchodu.

Před 20. hodinou, kdy zprávy na Nově končí a následují sport a počasí, totiž diváky přetahují právě VIP zprávy na Primě family. Nejsledovanější jsou pak ty, které uvádí Ivana Gottová – někdy mají i kolem jednoho milionu diváků.

Nové vedení zpravodajství i mluvčí Novy Marie Fianová odmítli konkurenční boj s VIP zprávami jakkoliv komentovat.



Přečtěte si
pavucinka
12. 6. 2014 • 15:48

Nezlepší, protože její přirozenost je nepřirozensot. je to ovšem slušný diplomat a proto je neympatická. Takový chlap v sukni.

pandrhola
5. 3. 2012 • 13:18

netvrdím jaká je Ivana moderátorka, možná časem se zlepší, ale musím souhlasit s bobinou, lépe I.G. než odporné mesarošky, Gavriely, Hanychová, Bočanová-brrrrrr,a jiné cuchty co se předvádí na rautech apod. Nebo když I.G. pomlouvají že má krátké sukně, ona na to postavu má, může si to dovolit, jiné kravky lezou z auta, a schválně vystrkují na ty" blb.ce fotografický" prochcaný bombarďáky, a ti z toho mají pomalu orgasmus. I.G. ať mluví a šišlá jakkoliv Gottovi ostudu nedělá. A že bude študovat? No a, ta má do důchodu daleko a uvědomuje si, že investice do vzdělání, je to nejlepší, co může teď udělat. Také ji závidím, ale ta moje není "bledá závist".

bobina
4. 3. 2012 • 16:34

právě proto,že to není laciná rajda jako některé rádoby davajky které nám cpou k vůli vyzývavému ksiftíku a rozeplým knoflíčkům až k rozkroku! A pokud už by jí někdo takový nahradil,tak nemám strach že by se neuplatnila,protože je to inteligentní ženská která se práce nebojí. Pokud někdo dává přednost ženským typu Gavriely,ochotské a Něrgešové,nic proti jejich vkusu,já dávám přednost slušné a nevyzývavé Gottové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.