Herečka Kirstie Alley: Před rokem byla jako bečka sádla… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečka Kirstie Alley: Před rokem byla jako bečka sádla…

Kirstie Alley jako bečka sádla a.. »jako proutek«
Kirstie Alley jako bečka sádla a.. »jako proutek« (: Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Kirstie Alley (55) se proslavila především hlavní rolí v sérií filmů Kdopak to mluví. V nich sice herečka, která zde ztvárnila nastávající maminku, dramatický příbytek na váze pouze předstírala, jenže pak začala strašlivě tloustnout i v reálném životě.

Teď jsem už zase sexy!

Původně štíhlá Kirstie se postupem času začala měnit v bečku sádla s váhou jen pár deka pod metrák. Až před rokem si řekla dost…

Rozhodnutí bylo o to pádnější, že ho měly možnost sledovat v přímém přenosu miliony televizních diváků, kteří se právě dívali na show Oprah Winfrey. Herečka zde před kamerami slíbila, že do roka zhubne 32 kilo.

Kirstie, která byla zvyklá denně zkonzumovat až 8000 kalorií (dietology doporučená dávka je přitom 2000), se nejprve musela vzdát svého jídelníčku, za nějž by se nemusel stydět ani Otesánek. K snídani si dávala tři vajíčka s kousky pořádně prorostlé slaniny a s hromadou toastů. K obědu spořádala kotel těstovin zapečených s obří dávkou másla, k svačince snědla půl bochníku chleba a k večeři si běžně dopřála půlkilový biftek s olivovým olejem, dva kousky mexické speciality burittos, velký talíř hranolků a k tomu sklenku majonézy. Za den byla schopná spolykat dvacet nanuků a vypít dvanáct hroznových limonád.

Je jednou z mála celebrit, kterým skutečně pomohli paparazzi. K dietě se totiž odhodlala poté, co v novinách objevila fotky svého olbřímího pozadí.

Dvojnásobná mamina pak začala vystupovat ve vlastním televizním sitcomu Fat Actress (Tlustá herečka), který byl založen na jejích problémech s nadváhou. Začala cvičit a stala se mluvčí organizace pro lidi, kteří mají trable s obezitou.

Do roka a do dne po svém rozhodnutí se nyní opět objevila v show Oprah Winfrey. V bikinách a o několik desítek kilogramů lehčí… Její pevná vůle je opravdu záviděníhodná, doufejme, že ručička váhy tentokrát zůstane na svém místě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.