Rychtářová vrací úder! Iveto, nemáš právo mě posuzovat... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rychtářová vrací úder! Iveto, nemáš právo mě posuzovat...

Darina Rychtářová
Darina Rychtářová (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Odloudila jí manžela a teď se do ní trefuje. Zpěvačka Iveta Bartošová (45) nejdříve obývala dům Dariny (54) a Josefa (53) Rychtářových, ze kterého byla po několika skandálech vyhoštěna. Darina se jí snažila pomoci, věnovala jí čas i energii.

Jenže nevděčná Iveta si teď pustila pusu na špacír a veřejně ji pomluvila. „Josef doma dělá všechno – uklízí, vaří i nakupuje. Ona jen chodí ke kamarádkám. Leží doma v posteli a nedělá nic,“ řekla ve VIP zprávách Bartošová. A Rychtářová, která se s manželem právě rozvádí, si to nenechala líbit!

Právě dnes slaví Rychtářová 54. narozeniny a k tomuto dni rozhodně nečekala sprchu v podobě lží a pomluv. Iveta si ale nedá pokoj a pokračuje ve svém vyprávění. „Mám ji ráda. Mrzí mě ale to, jak se chová k Pepovi. To mě bolí i za něj,“ spustila Bartošová.

„Nemá právo mě posuzovat, ona o mně nic neví,“ napsala nám Darina, která se momentálně rekreuje v teplických lázních. Sama pracovala šestnáct let ve zdravotnictví. Vychovala dva syny, starala se o dům, zahradu i manželovu firmu. Když se Bartošová loni 15. srpna nakvartýrovala do domu Rychtářových, Darina ani nebyla doma.

Jestli kdy mohla Bartošová vidět Rychtářovou v posteli, bylo to jen proto, že jí byl lékařem nařízen klidový režim a domácí léčení. „Byla jsem totiž po úrazu,“ dodává Rychtářová, která se nesníží k tomu, aby oplácela stejnou mincí jako labilní zpěvačka.

Zcela jistě by mohla vykládat o alkoholových dýcháncích, které v jejím vlastním domě Bartošová provozovala. I to byl možná důvod, proč Iveta musela obydlí svých opatrovníků opustit. A s ní odešel i Rychtář, který se rozhodl, že nemocnou zpěvačku vytáhne ze dna.

Včera Ivetu odvezl do salonu, kde se jí pokusili zmenšit bříško, odstranit podbradek a vybělit zuby. Bartošová má totiž znovu chuť se vrátit na scénu! Pokolikáté ale?

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Josef Rychtář: Iveta nemluví pravdu!

„Nedivím se, že se ženy Ivetina slova dotkla. Darina v žádném případě není líná. Pracovala ve zdravotnictví, navíc ve firmě, starala se o rodinu. Ani ohledně naší patnáctileté odluky neměla Iveta pravdu. Ptala se, kde bydlím, tak jsem jí odpověděl, že žiju ve firmě a manželka v domě. Vyložila si to po svém. I když jsme nesdíleli manželské lože, neustále jsme se intimně stýkali a to i po dobu, kdy u nás Iveta byla. Už jsem jí to jasně vysvětlil, aby to znovu neopakovala.“



Přečtěte si
marianna15
19. 3. 2012 • 15:23

Pani Darino,on to obanuje že vás nechal pre Ivetu.Klin sa klinom vyráža, nájdite si náhradu a zabudnete na nejakého záletník.

anada
4. 3. 2012 • 11:46

Berani a nevyzrálé znamení, to si děláš srandu? Naopak je to jedno z nejsilnějších znamení.

qwertina
3. 3. 2012 • 14:48

qwertina
3. 3. 2012 • 14:47

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.