VIDEO Takhle se chystá Dana Morávková na svatbu! Kdo jde za družičku? To budete koukat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VIDEO Takhle se chystá Dana Morávková na svatbu! Kdo jde za družičku? To budete koukat!

Morávková a Čenský v Ordinaci v růžové zahradě
Morávková a Čenský v Ordinaci v růžové zahradě (TV Nova)

V seriálu Ordinace v růžové zahradě vrcholí přípravy na Den D Dany Morávkové alias doktorky Zdeny Tiché a Jana Čenského, který hraje primáře Davida Suchého. Jejich adoptovaný syn Toník jim překvapí nemilé překvapení, dohodne jim totiž nečekaně skandální družičku.

Velkolepá svatba seriálových postav z Ordinace v růžové zahradě Dany Morávkové a Jana Čenského je na spadnutí. Snoubenci tak dolaďují všechny nezbytné atributy svatby, jako je například svatební dort.

Zdena Tichá (Dana Morávková) je ale z dekorace dortu mírně v rozpacích - hrdličky se jí jako dekorace moc nezdají, tento motiv jí přijde víc pohřební než svatební. „To by ale přece jedna z hrdliček musela být chcíplá, aby to bylo na hrob,“ poučí svou milou primář Suchý (Jan Čenský).

Debatu nakonec utnul příchod jejich adoptovaného syna Toníka s družičkou, o níž doposud nevěděli. A doslova jim to vyrazí dech. Kdo to je? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...

A jak celý problém s paní Lepařovou vyřeší? To se dozvíte už ve čtvrtek večer na Nově.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.