Jiří Šlégr: Začíná soud o dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Šlégr: Začíná soud o dceru!

Jiří Šlégr občas vyvede do společnosti jak dceru Jessiku, tak milenku Lucii Královou (Miss ČR 2005).
Jiří Šlégr občas vyvede do společnosti jak dceru Jessiku, tak milenku Lucii Královou (Miss ČR 2005). (Profimedia.cz, ara)

Rozvádějící se poslanec a bývalý hokejista Jiří Šlégr (40), který opustil rodinu kvůli Miss ČR 2005 Lucii Králové (29), už jednou na svou manželku Kateřinu (40) poštval sociální pracovnici.

Teď ale přituhuje: po půldruhém roce se rozhodl, že konečně začne řešit otázku opatrovnictví své nezletilé dcery Jessiky Kateřiny (13). „Usiluje o střídavou péči. Zatím se o Jessiku starala matka a on posílal peníze, teď jde celá věc k soudu. Vše se bude projednávat příští týden,“ řekl nám dobře informovaný zdroj.

Až do dnešního dne nebylo rozhodnuto o opatrovnictví nezletilé krasobruslařky, soud nestanovil ani žádné alimenty. Manželé se totiž ještě před několika měsíci dokázali domluvit.

Zpočátku neměla Kateřina Šlégrová problém s penězi, manžel jí pravidelně každý měsíc posílal 60 tisíc na chod domácnosti a uspokojení potřeb jejich jediné dcery.

„Od října 2010 začal platit pan Šlégr na nezletilou Jessiku 40 000 korun měsíčně, od loňského května přispívá už jen 20 tisíc měsíčně, a jak mi sdělila má klientka, hodlá od příštího měsíce přispívat pouze částkou 5000 korun,“ řekla deníku Aha! v půlce ledna Dalila Pelechová, advokátka zastupující matku.

Už brzy by ale mělo být ve věci absolutně jasno. O výchově i péči totiž rozhodne soud v Mostě, který určí nejen výši alimentů, ale i to, zda bude Jessica ve střídavé péči otce a matky. Šlégr sám záležitosti ohledně svého rozvodu zásadně odmítá komentovat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.