Štefánkovou vypekly kamarádky, nechaly ji mrznout venku a ujely jí v taxíku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štefánkovou vypekly kamarádky, nechaly ji mrznout venku a ujely jí v taxíku!

Marně Jana Štefánková škrábala na sklo; taxikáře neobměkčila ani přímluva spolujezdkyně Menzelové.
Marně Jana Štefánková škrábala na sklo; taxikáře neobměkčila ani přímluva spolujezdkyně Menzelové. (Aha! - Marek Pátek)

Proslula jako moderátorka lechtivého pořadu o sexu, dnes už ale první česká playmate Jana Štefánková (37) ví, že život žádné peříčko není. Že i kamarádky ji klidně nechají ve štychu, resp. mrznout venku jen v lodičkách a tenkých šatech bez rukávů…

V Pařížské, nejdražší ulici v centru Prahy, se otvíral nový butik s luxusní italskou módou a ten přišla omrknout řada známých dam. Seriálová hvězda Hana Vagnerová kupříkladu pokukovala po nějakém dárku k 31. narozeninám, které zrovna v úterý slavila.

„Nemám moc času slavit, stěhovala jsem se, takže si to odbudu tady,“ řekla nám Hanka mezi regály s parádou. Když byl čas k návratu domů, začala přetahovaná o místa v taxíku.

Do prvního, který přijel, hbitě naskákaly Olga Menzelová (34), Aňa Geislerová (35), Jitka Schneiderová (38) s kamarádkou a právě Vagnerová. Marně pak Štefánková škrábala nehty na okénko... „Už tak jsou vzadu čtyři, šest lidí rozhodně nevezu!“ zabejčil se šofér a neobměkčila ho ani přímluva Menzelové místa spolujezdce.

Štefánkové tak nezbylo, než si počkat na další drožku.



Přečtěte si
tenerife
24. 2. 2012 • 12:48

je v podstatě o lejnu a o ničem,ale tady myslím zapracovala závist,Jana je pěkná sexi ženská,asi se jí daří,někteté co vykukují z taxíku mají tvz. lentilky pod kobercem na hrudi....

dwayne
24. 2. 2012 • 10:52

No ano, evinko-bohatý podnikateli-hillarko, máš nás v paži a my tebe v P.R.D.E.L.I

xell
23. 2. 2012 • 19:13

hele, evinko, nechtěla by ses tady na to zkrátka a jednoduše vy.s..r.t ? Ty to možná máš v paži a proto v hlavě nemáš absolutně nic!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.