Rychtář vyhrožuje ženě: Oškubu tě o všechno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rychtář vyhrožuje ženě: Oškubu tě o všechno!

Josef Rychtář
Josef Rychtář (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Snažil se, seč mu síly stačily. Milenec Ivety Bartošové (45) chtěl manželství s Darinou Rychtářovou (53) zachránit zuby nehty. Jenže manželka to dotáhla do zdárného konce. Iveto, už příští týden může být Josef Rychtář (53) jenom tvůj! „Dostal předvolání k rozvodovému stání na 27. února,“ řekla deníku Aha! rodinná známá.

Jenže Rychtář se nemíní jen tak vzdát! Hlavně o majetek se hodlá bít do poslední kapky krve! „Jestli si myslí, že jsem nějaký chudák a tupec, tak se plete! Já s holým zadkem rozhodně neodejdu, to spíš ona. A skončí v blázinci! Rozhodně jí ten rozvod nepřinese nic dobrého, to mi věřte,“ vyjádřil se zcela jasně ochránce Ivety Bartošové.

„Pokud jde o majetek, manželka skončí špatně, to mi věřte! My to totiž nemáme dosud vyřešené, majetkově nejsme vypořádaní,“ rozohnil se Rychtář, který předem avizuje, že se příští týden k soudu nedostaví.

„Já tam nebudu a nebude tam ani žádný právník, mě nikdo zastupovat nebude. Já totiž rozvod nepodepíšu a k soudu pošlu jen své vyjádření! Znám moc dobře zákony, za tu dobu, co jsem byl trestně stíhaný, jak už jste psali, jsem měl dost času si je důkladně nastudovat,“ tvrdí Rychtář.

„Zatím nemám žádné informace o tom, zdali tam manžel paní Rychtářové bude, či ne. Uvidíme a podle toho se zařídíme,“ sdělila nám Věra Sedloňová, advokátka zastupující Darinu Rychtářovou.

Jak se k celé věci staví labilní zpěvačka Iveta Bartošová, nikdo netuší, za zdmi své uhříněvské vily se po návratu z nemocnice obrnila hradbou mlčení…

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
jiriforman
22. 2. 2012 • 21:52

Ty jistě ne, protože ty jsi blázen jako z Hitchcockova filmu nebo z Elm Street.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.