Munzar musel do práce, nemocná Hlaváčová nevydělává... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Munzar musel do práce, nemocná Hlaváčová nevydělává...

Luděk Munzar musel na stará kolena přijmout práci v divadle.
Luděk Munzar musel na stará kolena přijmout práci v divadle. (Aha! – Marek Pátek)

Když loni onemocněla herečka Jana Hlaváčová (73) nevyléčitelnou Parkinsovou chorobou, nadobro se vzdala angažmá v Divadle na Vinohradech. A možná i výpadek jejích příjmů dohnal zpět na divadelní prkna jejího manžela Luďka Munzara (78)!

Po 22 letech od bouřlivého odchodu z Národního divadla přijal stálé účinkování v divadle Viola. „Je pravda, že jsem se po dlouhých letech opět vrátil do divadla,“ přiznal Luděk Munzar.

Původně měl v plánu vystoupit v představení »Obleču tě do hvězd« jen dvakrát, u příležitosti 100. výročí narození básníka a velkého kamaráda Františka Hrubína.

Jenže rok nato jeho drahá polovička musela kvůli marnému boji s postupující nemocí nadobro opustit divadlo a Munzarovi, jenž si mezitím střihl i roli v Hřebejkově filmu Nevinnost, tak nezbylo než své působení v divadle prodloužit.

„Nechtěl jsem se vracet na repertoárové představení, bylo to domluvené na dva večery a najednou se to hraje furt…,“ dodal slavný protagonista seriálu Synové a dcery Jakuba Skláře.

Útěchou mu může být jen to, že na jeho představení se stojí fronty a je stále vyprodané!



Přečtěte si
winterfreshka
23. 2. 2012 • 15:47

Nejsem stará,maže fajn a je zájem-narozdíl od tebe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.