Renata Řepková: Jak chytila muže při nevěře! Byl u toho i syn Tommaso... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Renata Řepková: Jak chytila muže při nevěře! Byl u toho i syn Tommaso...

Renata Řepková by dnes možná některé věci udělala jinak.
Renata Řepková by dnes možná některé věci udělala jinak. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Renata Řepková (38) byla tento týden poprvé u soudu vyslýchána ohledně odhalení nevěry manžela Tomáš Řepky (38), který téměř dva roky udržuje poměr s Vlaďkou Erbovou (30)!

Jak přišla na nevěru svého muže? „Viděla jsem to bohužel až na fotkách v novinách,“ řekla bez okolků nešťastná máma, které zůstaly na krku dvě děti Veronika (16) a Tommaso (10).

A právě děti shodou nešťastných náhod figurovaly u postupného odhalování pravdy. Malý fotbalista byl dokonce u toho, když máma vletěla do herny, kde si Řepka dával tajné rande s Erbovou.

Dnes si za to sypu popel na hlavu, byla to chyba. Syn to neměl vidět, děti jsem toho měla vyvarovat,“ vypovídala u soudu Řepková, která se s manželem nedokáže domluvit na společném vypořádání majetku.

Právě v herně v Dejvicích, kam tak rád chodil dnes už hráč Českých Budějovic, si dávali ti dva dostaveníčko. Nejednou tam byli přistiženi i našimi fotografy. O to horší to bylo, když je v doupěti neřesti nachytala vlastní žena. Údajně se o setkání Erbové a Řepky měla dozvědět od nezletilé dcery Veroniky, ta to měla matce zavolat.

Od té doby jsou taky vztahy mezi Řepkou a jeho dětmi na bodě mrazu. Nestýkají se, děti mu neodpovídají na zprávy a v podstatě s ním nekomunikují. Řepka se vše snaží urovnat, jenže trochu nešťastným způsobem. O pomoc totiž požádal sociálku. Podal podnět ke sjednání nápravy ve výchově nezletilých dětí.

„Nevím, co by mi mohli vyčíst. Celý život se starám o děti, vozím je do školy, mají všechno, co potřebují. Každou sobotu vozím Tommasa na fotbal. Na rozdíl od něj, který ho od srpna loňského roku neviděl,“ postěžovala si Řepková. A dodává, že dětem rozhodně nebrání v tom, aby se s otcem stýkaly.

Dcera to těžce nese

Šestnáctiletá Veronika Řepková je jednou z největších obětí rozvodového klání svých rodičů. A nevěru tatínka nemůže překousnout. Postarala se o velký poprask, když na internetové sociální síti zcela veřejně napsala: „Nenávidím svého otce a tu jeho cikánskou nádheru.“

Tehdy ještě chudák těhotná Vlaďka reagovala s nadhledem: „Holce bude sedmnáct, je to dospívající slečna, která má svůj názor, asi by mě to mrzelo od člověka, kterého bych znala,“ řekla.

Jenže o pár dnů později přišla další rána – kdosi začal šířit fotografii Vlaďčiny matky, která má maďarský původ. V tu chvíli už Vlaďce došla trpělivost s rasistickými útoky a podala trestní oznámení.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.