Eliška Bučková: Je kost a kůže, ale prsa stále drží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Eliška Bučková: Je kost a kůže, ale prsa stále drží!

Bučková se za chvíli ztratí před očima. Stále je na nějakých dietách a chodí na neinvazivní liposukce. Jen ty prsa stále drží.
Bučková se za chvíli ztratí před očima. Stále je na nějakých dietách a chodí na neinvazivní liposukce. Jen ty prsa stále drží. (Aha! – Martin Hykl)

Modelka Eliška Bučková (22), přítelkyně Václava »Noida« Bárty (31), chce být zřejmě neviditelná. Je stále vychrtlejší – kost a kůže, ale její prsa stále drží. Asi zázrak! Nikdy se totiž nepřiznala k plastice, kterou už podstoupila většina jejích kolegyň ze světa modelingu.

Pevná ňadra dávala na odiv hostům ve Špindlerově Mlýně, kam se o víkendu opět sjela pražská smetánka. Do víru zábavy se zapojili i baviči Richard Genzer (45) s Michalem Suchánkem (46).

Doma zřejmě nechali své polovičky a na baru koketovali s jinými ženami. Suchánek se snažil rozesmát moderátorku Kateřinu Kristelovou (32), která coby slaměná vdova neměla zábrany, a Genzer zase ve ski baru Dolská připaloval neznámé brunetě.

Další pikantérie ze Špindlerova Mlýna čtěte už zítra v deníku Aha!.



Přečtěte si
mirkazam
21. 4. 2012 • 09:34

že Elišce narostly vnady po pití piva. Tak to by se asi musela nalévat nonstop.Já nevím, co s tím dělá takové caviky.Tak má je nově udělaný, no a co ...Každá s těchto ,,modelek " dělá, jako že je od přírody dokonalá..

mirkazam
21. 2. 2012 • 13:28

že si nechala udělat silikony dvojky. A dnes má zase svá pevná prsa.. Že si nechala přišít uši, tak to už je starý, tak teď si jako každá, co si hraje na VIP, nechala udělat hrudník...no a co ??

mirkazam
21. 2. 2012 • 13:28

že si nechala udělat silikony dvojky. A dnes má zase svá pevná prsa.. Že si nechala přišít uši, tak to už je starý, tak teď si jako každá, co si hraje na VIP, nechala udělat hrudník...no a co ??

pea.p
21. 2. 2012 • 11:11

MOžná nebylo myšleno že drží ve smyslu že jí nespadly, ale ve smyslu, že se nezmenšily (ikdyž jinde zhubla-přes prsa ne-což je zvláštní ). Proto ty narážky na to, že silikony se ani při radikalním zhubnutí nezmenší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.