Marešovy intenzivní kurzy angličtiny: Slovní zásoba O.K., ale v gramatice má nepořádek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marešovy intenzivní kurzy angličtiny: Slovní zásoba O.K., ale v gramatice má nepořádek!

Mareš vzal své jazykové zdokonalování tak vážně, že za to neváhal zaplatit desítky tisíc.
Mareš vzal své jazykové zdokonalování tak vážně, že za to neváhal zaplatit desítky tisíc. (Aha! – Marek Pátek)

Leoš Mareš (35) si vždy šel tvrdě za svým. A právě díky obrovské cílevědomosti je naším nejlépe placeným moderátorem. To mu ale nestačí a chce prorazit za hranicemi! Rozhodl se proto zdokonalit angličtinu a neváhal tak zaplatit za soukromého lektora 70 000 korun!

„Má skvělou slovní zásobu, ale v gramatice má neuvěřitelný bordel. Nicméně na sobě opravdu maká a po týdnu získal certifikát A2, čili druhou začátečnickou úroveň s úspěšností osmadevadesáti procent,“ prozradil Aha! zdroj z okolí Mareše.

Leoš to všechno podstupuje kvůli pořadu, který Nova chystá zřejmě napřesrok. Mělo by jít o talk show, v níž bude Mareš kromě domácích zpovídat právě i zahraniční celebrity. S těmi by se náš nejlépe placený moderátor chtěl bavit bez tlumočníka, jak to dělá Marek Eben (54).

Mareš absolvoval intenzivní kurz první týden v únoru. Delší variantu lekcí nemohl zvolit kvůli moderování reality show ČeskoSlovensko má hlas. Až ale bude mít zase čas minimálně týden v kuse, znovu se na učení angličtiny vrhne.

„Střídali se na mně devět hodin denně tři američtí lektoři a nonstop jsme mluvili. Chtěl jsem se zdokonalit, protože je mi pětatřicet a zatím jsem se v angličtině nikam neposunul,“ dodal Mareš.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.