Švandovou zradila tréma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Švandovou zradila tréma

Jana Švandová se snažila zbavit trémy pomocí svého tanečního partnera Zdeňka Fenčáka a plyšového pejska.
Jana Švandová se snažila zbavit trémy pomocí svého tanečního partnera Zdeňka Fenčáka a plyšového pejska.

PRAHA – S čačou a waltzem v pořadu České televize StarDance ...když hvězdy tančí se v sobotu »praly« naše celebrity! Nová reality show České televize odstartovala. I přesto, že byla kritika mírná, tak neminula trémistku Janu Švandovou (59)!


PRAHA – S čačou a waltzem v pořadu České televize StarDance ...když hvězdy tančí se v sobotu »praly« naše celebrity! Nová reality show České televize odstartovala. Kliknutím zvětšeteI přesto, že byla kritika mírná, tak neminula trémistku Janu Švandovou (59)! „Čačové přeměny by neměly být poskočného charakteru,“ dozvěděla se Švandová verdikt od poroty. Na jejím výkonu byla zřetelná tréma, kterou se Švandová snažila ještě před začátkem pořadu zahnat trénováním!

Kliknutím zvětšeteNeustálému zkoušení se nevyhnuli ani ostatní soutěžící. Vynervovaná zpěvačka Helena Zeťová byla z nacvičování tak vyčerpaná, že se krátce před začátkem přímého přenosu odskočila do bufetu posilnit.
Marek Eben, který taneční pořad moderoval společně s Terezou Kostkovou, si ještě na adresu Jany Švandové zavtipkoval. „Dnes má nové klouby,“ řekl moderátor.

Desetibojaře Tomáše Dvořáka přišla podpořit celá rodina, v publiku seděla manželka Gabriela se třemi dětmi. Ta svému manželovi fandila i přesto, že zpočátku se jí Dvořákova účast v tanečním pořadu nezamlouvala. Kliknutím zvětšeteZvlášť, když viděla jeho krásnou tanečnici… Dvořák byl vyhodnocen jako nejlepší tanečník a s nejvíce body odešla také Mahulena Bočanová.

Zatím je porota, kterou tvoří profesionální tanečníci Eva Bartuňková, Zdeněk Chlopčík, Vlastimil Harapes a zpěvák a hudebník Michael Kocáb, mírná. Kliknutím zvětšeteJe otázkou, kdy na roztančené celebrity přitvrdí. Už příští sobotu vypadne první taneční dvojice!

Na Slovensku má tato taneční soutěž velký úspěch. Kromě slovenských celebrit se u sousedů o vítězství pokouší také zpěvačka Helena Vondráčková a herečka Kateřina Brožová.


Autor: Šárka Nováková
Foto pro Aha!: Petra Skálová, Česká televize

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.