Prostřeno!: Otravná Jaroslava kritizuje ostatní a... Sama uvařila blaf! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Prostřeno!: Otravná Jaroslava kritizuje ostatní a... Sama uvařila blaf!

Jaroslava není mladým kuchařům příliš sympatická.
Jaroslava není mladým kuchařům příliš sympatická. (TV Prima)

Finální páteční díl primáckého pořadu Prostřeno! dnes zakončí věčně nespokojená důchodkyně Jaroslava Volfová (61)! Pomocná síla z kuchyně, která celý týden kritizuje své o hodně mladší spolusoutěžící, sama nakonec připraví naprosto šílený dezert – jakousi nepoživatelnou hnědou hmotu! A to není všechno…

Nejstarší soutěžící Jaroslava měla být vzhledem ke svým zkušenostem a věku tou pomyslnou třešničkou na dortu. Od středy každého poučovala a nad vším ohrnovala nos. „To jídlo není slané, nemá to žádnou chuť.“ Tyto věty povětšinou mohli z úst Jarky slyšet televizní diváci. I oni jsou tedy zvědaví, co sama předvede. A výsledek? Ten všem vyrazí dech!

Včerejší večer u Renáty se moc nepovedl, takže dnešní nálada bude poněkud rozporuplná. Po »šmejdění« v Jarčině přeplácaném pidibytě usedají hosté k předkrmu – tataráku z lososa, který všechny doslova nadchne. Ale to je zřejmě to jediné, co se otravné Jarce povede. Pak už následuje prapodivná polévka nevalné chuti.

„Já asi sním jenom tu zeleninku s těma bagetkama, jestli to nevadí,“ odmítají hosté polévku. Ani hlavní chod je ovšem neuspokojí! „To jídlo mě hodně zklamalo, čekala jsem od Jarky něco jiného, nějakou bombu,“ zhodnotí kuře se špekem a bramborem Renáta.

A opravdová »pecka« na konec bude dezert, který Jaroslava uvede se slovy: „Protože nechci riskovat, že se z toho stane hroznej paskvil, tak to sníme z těch kokotek,“ neopomněla při tom použít svůj oblíbený výraz pro misky. Jenže dezert se opravdu stává paskvilem. Ulepená hnědá hmota soutěžící ani trochu nenadchne. Zůstane i přesto Jaroslava adeptkou na vítězství?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.