PROSTŘENO: U Jarky došlo na kokotky! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

PROSTŘENO: U Jarky došlo na kokotky! +VIDEO

Jarka se před hosty moc nepředvedla
Jarka se před hosty moc nepředvedla (TV Prima)

Pražské Prostřeno zakončí pracující důchodkyně Jarka. V kuchyni si počíná dost zmateně a poučí diváky o tom, jak při vaření využít kokotky.

Jarka je ostýchavá žena a na žádné vulgarity v jejím slovníku není prostor. Zavádějící výraz je totiž ve skutečnosti naprosto neškodný, protože označuje zapékací formy. Stydlivá Jarka s tímto slovem ale zacházela opatrně. „Vymažu si ty formy. Nemůžu říct kokotky, protože by se mi kluci smáli,“ perlila při vaření.

A o dvojsmyslné řeči nebyla překvapivě u nejstarší účastnice Prostřena nouze. Nikdo by netušil, v jaký úlet se zvrhne tak nudná záležitost, jakou je přišívání knoflíků. „V životě jsem nepíchala!“ pobavila soutěžící Kristýna s jehlou v ruce. „Třeba tě doma pochválí, že ses tady naučila píchat,“ reagovala pohotově Renáta.

Jarka večer úspěšně zahájila tatarákem z lososa, který u stolu sklidil úspěch. Tohle by od jednašedesátileté ženy nikdo nečekal. Pak už to ovšem šlo s jejím kuchařským umem z kopce. Zeleninová polévka zůstala téměř bez tknutí, protože na vkus strávníků obsahovala příliš rajčat.

Velký zklamáním bylo i Jarčino divoké kuře se šťouchanými bramborami. „Tohle bylo zcela typické jednoduché jídlo,“ kritizovala hlavní chod Renáta, která má po včerejšku Jarce co vracet.

Naprostým fiaskem pak byl čokoládový puding. Jarce totiž neztuhnul, což ji téměř přivedlo k slzám. A tím dala opět velkou šanci Renatě, která si její selhání vychutnala: „Přišlo mi, že to tak chutnat nemělo, že se jí to nepovedlo.“

Kdo si z Prahy odnese 40 tisíc korun? Sledujte Prostřeno na Primě!

Jarčiny recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

Video se připravuje ...



Autor:  cam

Přečtěte si
winterfreshka
18. 2. 2012 • 10:17

Se do pořadu hlásí a co předvádí .Mladí ji strčili jednou rukou někam

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.