Válka o Bartošovou! Martucci je prostě de*il, tvdí Rychtář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Válka o Bartošovou! Martucci je prostě de*il, tvdí Rychtář!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Martin Hykl, Karel Kopáč, David Kundrát, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, Dalibor Puchta, Martin Přibyl, ČTK, Profimedia.cz, ara)

Spor mezi Domenicem Martuccim (35) a Josefem Rychtářem (53) se po kolapsu Ivety Brtošové (45) opět vyostřil. Kdo má na svědomí její tragický stav?

Martucci je přesvědčen o tom, že za Ivetin kolaps je zodpovědný Rychtář. „On Ivetu ničí tím, že ji jednou miluje a pak chce zachraňovat své manželství. V takové situaci by zkolabovala každá žena,“ vzkázal podle Blesku hrabě současnému milenci Bartošové.

A jeho sprostá reakce na sebe nenechala dlouho čekat: "Je to de*il, co na to říct, prostě de*il." Domenico Rychtáře záhy obvinil ze lží a upozornil, aby se konečně začal chovat jako dospělý člověk.

A co na to Iveta? Ta je ráda, že je o ni postaráno. Rychtář je pro ni takovou jistotou, že odmítla Martucciho pomoc.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.




Přečtěte si
xcarodejka
19. 2. 2012 • 12:41

a berou prostor a úroveň..... Martucci má pravdu a o Ivet bojovat nebude. nabízí pomoc, protože ji veřejně slíbil i po rozchodu, a slovo zdá se drží. Iveta měla dávno odjet na Sardu, ale jak se říká "chytrému napověz, hloupého kopni." Martuccimu jako i jiným, je jí už dnes jen a jen líto......Myslet, myslet, myslet. Doporučuji jak Ivet tak třičtvrtině diskutérů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.