Maminka Renaty Řepkové: Zeť byl před lety úplně jiný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Maminka Renaty Řepkové: Zeť byl před lety úplně jiný!

Renata s maminkou Marcelou.
Renata s maminkou Marcelou. (Aha! – Marek Pátek, Mária Rušinová)

Nejen Renata Řepková (38), manželka Tomáše Řepky (38), nevěřícně zírá na svého manžela. Jeho chování zaskočilo i maminku Renaty – fotbalistovu tchyni Marcelu Přibylovou.

„On takový nikdy nebyl, to ona ho změnila,“ prozradila postarší paní, která zřejmě narážela na jeho vztah s Vlaďkou Erbovou. Tchyně je znechucena Řepkovým chováním, a to nejen k jeho ženě, ale i k vlastním dětem.

„Vždyť ty děti jsou v takovém věku, že nikdo neví, co mohou provést. On si to neuvědomuje, ale pak už bude pozdě. Vyčítá Renči, že se nevidí s dětmi, ale kdyby ty děti samy nechtěly, nejsou s Renčou a jsou s ním. To je jejich vlastní rozhodnutí. Verči bude brzy sedmnáct, ta už má vlastní rozum, ta situace ji rozhodila. Ale to on zřejmě vůbec nevidí,“ líčí fotbalistova tchyně.

Ta si prý stále vybavuje, jak byl Řepka ještě před několika lety milý a pozorný chlap. „Vždycky když přijel, objal mě, pusinkoval, byl to zlatý kluk. Já ho měla ráda, pak ale potkal ji a všechno se změnilo,“ dodává Přibylová.



Přečtěte si
va45
20. 2. 2012 • 00:50

No tak to řiká ten pravý vůl bohatý podnikatel.Ty si myslíš,že sprosťák a ještě hrdej na to jseš tady jen ty.To dokáže každý vůl psát jako dobytek.Jenže na tebe by to bylo moc psát věcně a k věci. Aby jsi to ty pochopil je na tebe moc.

va45
19. 2. 2012 • 16:31

promluvil v.ů.l bohatýpodnikatel a to už podruhý

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.