Miss Nováčková: Musela do olověné vesty! Víme proč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss Nováčková: Musela do olověné vesty! Víme proč

Jitka Nováčková se zubního křesla nebojí.
Jitka Nováčková se zubního křesla nebojí. (ESThÉ DENT / Jiří Herman )

Česká Miss Jitka Nováčková na sebe jako modelka obléká v rámci své profese ledajaké extravagantní kousky. Tentokrát ji však oblékli do olověné vesty. Proč to všechno? Kvůli zubům.

Stále ještě nejkrásnější dívka České republiky Jitka Nováčková musela k zubaři. Dohnala ji tam touha po dokonalém úsměvu hollywoodských hvězd.„Když jsem zjistila, že klinika Esthé otevírá i zubařskou praxi, neváhala jsem a obrátila se na pana doktora Kmentu, kterého jsem potkala na semifinálovém kole České Miss. Klinika je totiž partnerem soutěže," vysvětlila.

Než ale došlo ne vybělení chrupu, musela kráska na preventivní prohlídku. Tu ovšem absolvovala na supermoderním 3D panoramatickém rentgenu, který objeví i sebemenší kaz. A právě kvůli této proceduře musela modelka sundat veškeré šperky z krku a obléknout ochrannou olověnou vestu.

Všechno ale dopadlo v pořádku, a tak se mohla Jitka těšit už jen na absolutně bezbolestné bělení chrupu. Musí si však dávat po zákroku pozor, aby nejedla potraviny, jež zuby barví. „Udělala jsem dřív chybu, že jsem neposlechla pana doktora, který mi naordinoval týdenní bílou dietu, kdy je zakázané jíst potraviny, které barví. Vztahuje se to např. na borůvky, kávu, červené víno, ale také čokoládu, a to jsem prostě nevydržela. Hned na příští návštěvě mě pan doktor odhalil a okamžitě jsem šupajdila na druhou bělící kůru. Teď si již dávám pozor a ten týden ráda vydržím, i když bělení nebolí, ale zato mně pěkné zuby vydrží minimálně rok,“ vychvalovala si zákrok Nováčková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.