PROSTŘENO: Katka se při vaření zranila! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

PROSTŘENO: Katka se při vaření zranila! +VIDEO

Katka se svým menu zariskovala
Katka se svým menu zariskovala (TV Prima)

Katka diváky přesvědčí o tom, že vaření může být pořádně nebezpečnou disciplínou. V její kuchyni není o krev nouze.

Pražské Prostřeno patří mládí a odvaze. Po Václavovi (18) a Kristýně (19) je na řadě Katka (22), pro niž je vaření adrenalinovou zábavou. Přestože pracuje jako trenérka v posilovně, více úrazů si způsobuje v kuvhyni. Lékárničku musela vyhledat i při krájení kuřecího masa. Nechtěně totiž nožem zajela do masa svého. Na slzy ale nebyl čas, protože zdržení si Katka nemohla dovolit.

Na úraz zavzpomínala i při strouhání okurky. Nedávno si totiž ukrouhla kus prstu. Její výkon to ale neovlivnilo, i když zkušená kuchařka Jarka o Katce neměla nejlepší mínění: „Vzhledem ke svému věku bude nejistá.“

Katčino menu bylo originální, ale tím se pochopitelně nezavděčila všem. Cuketovou polévku hosté snědli bez větších připomínek, ale grilovaný lilek podávaný s parmskou šunkou a mozzarellou moc neuspěl. „Sám o sobě nechutná nijak,“ projevil se chytrolín Václav.

Vrchol večera měl patřit kuřecímu masu v jogurtu se špenátem na indický způsob. K němu ale Katka přidala tzatziky a výsledkem byl neuchopitelný mix chutí, který nikdo neocenil. Tentokrát se ale sešel nekonfliktní tým, jehož členové si připomínky nenechávají pro sebe a vzájemně si neškodí.

Vydrží v Praze dobrá nálada až do konce týdne? Sledujte Prostřeno na Primě!

Katčiny recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
lysohlavek02
15. 2. 2012 • 10:21

..nebylo by marný kdyby se jí ty roztomilý kůzlátka vyvalily z výstřihu do kamery...kdyby poprosila tak bych jí ty vemena vykrákal..já rád mezi kozy.

krokodyl
15. 2. 2012 • 08:35

prez ty jeji kozy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.