Rozvod u Tomáše Řepky: K soudu musí i dcera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod u Tomáše Řepky: K soudu musí i dcera!

Renatu Řepkovou k soudu doprovodila maminka.
Renatu Řepkovou k soudu doprovodila maminka. (Aha! – Marek Pátek, Mária Rušinová)

Ve chvíli, kdy nemá míč na své straně hřiště, nekope. Fotbalista Tomáš Řepka (38) se včera nedostavil k soudu, kde se už podruhé projednával jeho rozvod. Vyslýchaná totiž byla jeho manželka Renata (38).

„Bylo to psychicky vyčerpávající. Mrzí mě, že Tomáš nedorazil, aby si vyslechl všechno, co jsem minule musela protrpět já,“ řekla deníku Aha! Řepková. Po výsleších obou rozhádaných manželů teď přijde řada na svědky a hlavně na nezletilou dceru Veroniku (16). Ta musí k soudu!

Šestnáctiletá puberťačka si údajně přála, aby mohla promluvit k rozvodu svých rodičů. „Je pravda, že Veronika má být vyslýchána, pan Řepka je ale zásadně proti tomuto kroku. Nechce, aby se musela Veronika podrobit tak psychicky náročnému aktu. Soudkyně ale nesouhlasí a s předvoláním dcery Veroniky nemá problém,“ řekla deníku Aha! Řepkova advokátka Dalila Pelechová.

„Veronika se rozhodla sama, nikdo – a už vůbec ne její máma – ji k tomu nenutil. Celou dobu v tom žije. Ví, jak to chodí, chce to všechno popsat,“ řekl nám dobře informovaný zdroj a potvrdil tak informaci Řepkovy právničky. Ta včera poměrně dlouho kladla dotazy přítomné Renatě Řepkové.

„Vzhledem k tomu, jak se staví k příčinám rozvratu manželství, měla paní Řepková co vysvětlovat,“ dodala Pelechová. I tak ale po dlouhých dvou hodinách včera soud nerozhodl a manželství nebylo rozvedeno. Věc je odročena na 3. dubna, měli by být předvoláni svědci.

Řepkovou k soudu doprovodila maminka, přítel Václav Vokál a kamarádka. Všichni předpokládali, že si je soudkyně předvolá jako svědky, na to však nedošlo. „(Tomáš) je srab, který se bál přijít. Neuvědomuje si, jaké to může mít katastrofální následky, hlavně pro děti. Pinkne jim v hlavě a je zle. Renča tu špínu musela poslouchat, a on si nepřijde!“ vylila si zlost maminka Renaty Řepkové. Kvůli soudu musela ujet téměř čtyři sta kilometrů, dorazila totiž až z Ostravy.

Podle právničky Dalily Pelechové měl Řepka v době konání soudu trénink.



Přečtěte si
perla99
16. 2. 2012 • 19:35

Ona se naváží do kdekoho a je to v pořádku a jen někdo řekne něco o ní, tak se hroutí? Cikán, Číňan nebo Indián, pokud je to slučný člověk, tak o co jde?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.